Meghökkentő magyarázattal állt elő Orgován Béla, miért vette át a csődbe jutott Quaestor Pénzügyi Zrt. vezetését Tarsoly Csabától – írja a Blikk.

A tápiósági férfi azt mondta a rendőröknek, hogy „fantáziát látott” a 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt kibocsátó cégben, azt pedig kategorikusan tagadta, hogy stróman lett volna, hiszen pénzt egyáltalán nem kapott Tarsolyéktól. 

Mindez azért érdekes, mert a lap értesülései szerint azt vallotta, ő könyvelési anyagot nem látott, nem vett át, és nem tudja, hol van. Orgován egyébként kemény feladatot is kapott, hiszen le kellett írnia a „Quaestor” szót, valamint a cég székhelyének a címét, ám jól vette az akadályt, sikerült neki.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Akkor már csak Tarsoly vallomására lennék kíváncsi. Ő meg Orgován szakmai zsenialitásában látta talán a Quaestor megmentését?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
"Ifjúkoromban még lehajoltam minden millióért, ma már csak az irányokra figyelek..." :)
bakegya
@nyanya001: hát ezek jól összevigyorogtak-mint a cinkos tesók!?-a bal oldali pali eléggé figyel-nem vigyorog-nagyon jó fotó-kösz-már megint fején találtad nyanyus nem csakkk a szögetDDD
karma1
@nyanya001: 16.26-ra: Igy meg cifrabb,...:o((( (Es sztem meg jobban kilog a lolab...)
Desischado
Komolyan mondom, sírhatnékom van! Ebben az országban már mindent meg lehet csinálni?! Istenem, de jó lenne, ha lenne egy Death Note-m! Ryuk hozhatna egyet, nagy szükség lenne rá! Érdekelne, hogy mikor fogják az egész díszes társaságot végre lecsukni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.