Meghökkentő magyarázattal állt elő Orgován Béla, miért vette át a csődbe jutott Quaestor Pénzügyi Zrt. vezetését Tarsoly Csabától – írja a Blikk.

A tápiósági férfi azt mondta a rendőröknek, hogy „fantáziát látott” a 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt kibocsátó cégben, azt pedig kategorikusan tagadta, hogy stróman lett volna, hiszen pénzt egyáltalán nem kapott Tarsolyéktól. 

Mindez azért érdekes, mert a lap értesülései szerint azt vallotta, ő könyvelési anyagot nem látott, nem vett át, és nem tudja, hol van. Orgován egyébként kemény feladatot is kapott, hiszen le kellett írnia a „Quaestor” szót, valamint a cég székhelyének a címét, ám jól vette az akadályt, sikerült neki.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Akkor már csak Tarsoly vallomására lennék kíváncsi. Ő meg Orgován szakmai zsenialitásában látta talán a Quaestor megmentését?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Mu ha-ha-ha-ha-ha...:) :) :) Végül is miért ne.:) :) :)
human
Akkor már csak Tarsoly vallomására lennék kíváncsi. Ő meg Orgován szakmai zsenialitásában látta talán a Quaestor megmentését?
dr. prédikátor
Vajon honnan ered ez a belsőséges ismeretség a két bűnöző között???
wagabund
elképzelhető, hogy ez az orgován a hátralevő életében -hogyan lettem vezérigazgató? c. történet elmesélésért kapott fröccsökön fog élni...néha sör is befigyel...
nezelodo
"dr. prédikátor"

Összeköt a közös fészekalja!
Amúgy elérkezettnek látszik az idő, hogy Kaya Ybrahimot meg a Josip Toth-ot is kihallgassák, honnan a bensőséges üzleti kapcsolat a fideszes Lánchíd Rádió mostani vezetőjével, akitől pik-pakkra megvettek egy tucat köztartozással telepakolt MAHIR céget, hogy megússzák a közterhek megfizetését!!
Tibor43
Idézet: "Fantáziát látott Orgován a Quaestorban".
Szerintem meg sok-sok.sok lóvét láthatott...
sokanvagyunk
Csak szólok... - Magyar Nemzeti Bank... - simán, hibátlanul leírom. :)
volvós
Kicsi orgovánka !!
Fantáziálj még egy keveset...
Egyébként ma van a romák világnapja !!!
( rádióban hallottam )
Strong
azt mondják, mindig akkor vásárolj be részvényekből, amikor zuhan az ára...vagy mínuszt ér..(mert úgy olcsóbb..:-)

Tehát ez az Orgován nem hülye, hanem egy tőzsdecápa...

est.hu/kepek/156/galeria/156787_galeria_tozsdecapak1.jpg
human
@sokanvagyunk: Az MNB-ben is már csak fantázia lesz, de pénz nem.
coni
Nem volt egyedül. A kormány, az MNB, az önkormányzatok és még 50E kisbefektető is így volt vele március 09-ig. Vagy Tarsoly, vagy a segítői zseniális munkát végeztek.
KERKA
Még mondja valaki, hogy kishazánk nem a lehetőségek országa:)) Tiszta Amerika. Bármi lehetsz, még az is előfordulhat, hogy rádtukmálnak egy bankot. Csak jókor legyél jó helyen:))
Csizmás Kond
...persze a fantáziát látta de a rácsokat nem...most majd meglátja, hogy mit nem látott.
@KERKA: Bárki bármi lehet de csak önmaga hasznára. Abban a pillanatban amikor valaki egy másik személy érdekeit is szolgálni kezdi oda már felkészülés, képesítés szükséges.
KERKA
@Csizmás Kond: Itt az a helyzet, hogy olyan emberre ruházta át a bankot, akinek semmije sincs, tehát még felelősségre sem lehet vonni, ez egy szélhámosság:))
Csizmás Kond
@KERKA: Épp az a baj, hogy nem szabadott volna, szóval aki ezt csinálta az nagyon megüti a bokáját.
karma1
Ez teccik! Ket rovidlato bunozo egymast dicsergeti a masik nemletezo jo tulajdonsagaert...:o)) Csak ne nagyon higgyek, hogy ez Amerika, mert az "igaziban" nehany allamban van meg halalbuntetes is!...:o))))
bakegya
Itt nincs helyzet-csakkk orbán-teknős előre állhat,intézkedhet,akár egy teljes államháztartást is bedönthet-és nem történik semmi...SEMMI,DE SEMMI-csakkk legfeljebb néhány embert beáldoznak,pontosabban kinyírnak!-@karma1: jól mondod,mert nálunk még az sincs,csakkk gyilkosok akiket a SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK sose ér utol!
nyanya001
Például le kellett írnia a „Quaestor” szót, és a cég székhelyének címét is meg kellett adnia. A Blikk szerint mindkét feladatott sikeresen teljesítette a férfi. A büntetett előéletű Orgován tagadta, hogy stróman lenne. Állítása szerint egy fillért sem kapott Tarsolyéktól azért, hogy a Quaestort vezesse. Azt is vallotta, hogy a cég könyvelési anyagát soha sem látta, nem vette át, és nem is tudja, hogy hol van.

vs.hu/kozelet/osszes/blikk-orgovannak-le-kellett-irnia-a-quaestor-szot-a-kihallgatasan-0408
bakegya
A Lombard nem érdekli-azt négy milliárddal döntötték be-talán még maradt valami ott is.
Vicctorunk ha sakkozni nem is,de dominózni már megtanult!-Hajrá BÉLA-király lesz belőled,de csakkk a másvilágon,mert a magyar trón örököse már megvan.DDD
micfild
@Tibor43: Sok- sok millió forintban elég sokan látnak fantáziát.
verőce21
"Ifjúkoromban még lehajoltam minden millióért, ma már csak az irányokra figyelek..." :)
bakegya
@nyanya001: hát ezek jól összevigyorogtak-mint a cinkos tesók!?-a bal oldali pali eléggé figyel-nem vigyorog-nagyon jó fotó-kösz-már megint fején találtad nyanyus nem csakkk a szögetDDD
karma1
@nyanya001: 16.26-ra: Igy meg cifrabb,...:o((( (Es sztem meg jobban kilog a lolab...)
Desischado
Komolyan mondom, sírhatnékom van! Ebben az országban már mindent meg lehet csinálni?! Istenem, de jó lenne, ha lenne egy Death Note-m! Ryuk hozhatna egyet, nagy szükség lenne rá! Érdekelne, hogy mikor fogják az egész díszes társaságot végre lecsukni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.