Sok üzletember arra panaszkodott, hogy felesleges volt Kazahsztánba menni, ugyanis semmilyen eredményük nem volt az ottani találkozóknak – írja az Index.

A múlt heti keddi utazásra különgéppel ment a delegáció, aminek zömét üzletemberek adták. Az Austrian Airlines Boeing 767-esével nagyjából százan mentek Asztanába. A résztvevőknek ki kellett fizetniük a több mint félmilliós repülőjegyet és az asztanai tartózkodás költségeit is.

Hoppon maradtak Kazahsztánban az Orbánt kísérő üzletemberek

Az Indexnek több forrás is azt mondta, hogy nem volt lehetőségük semmilyen üzleti tárgyalásra, mert lényegében nem volt alkalom, hogy helyi üzletemberekkel találkozzanak, miután a Miniszterelnökség gyakorlatilag megkerülte őket és közvetlenül kerültek kapcsolatba az ottani cégekkel.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a ,,kirándulás,, volt a szopás ezerrel az üzletembereknek, tudjátok minek kellett ez a népes küldöttség hát ,,BIODÍSZLETNEK,, semmi egyébnek, hogy lássák ott hogy milyen ,,nagy csapat,, kíséri a hazugovicsot!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Ja kérem, az üzlet befektetéssel jár! Nem minden út hoz hasznot.
kata53
@Mobil123: Nem hát! Nem szoktunk! Egyébként nem kiabálni akartam, csak bekapcsolva maradt a C L.
kata53
@Mobil123: Miattam nem kell nyugtalannak lenni.
Mobil123
@kata53: Csak arra reagáltam hogy nem veszünk össze. Nem szeretek rosszban lenni . (na jó van azért kivétel :-D de Te nem vagy közöttük!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.