Sok üzletember arra panaszkodott, hogy felesleges volt Kazahsztánba menni, ugyanis semmilyen eredményük nem volt az ottani találkozóknak – írja az Index.

A múlt heti keddi utazásra különgéppel ment a delegáció, aminek zömét üzletemberek adták. Az Austrian Airlines Boeing 767-esével nagyjából százan mentek Asztanába. A résztvevőknek ki kellett fizetniük a több mint félmilliós repülőjegyet és az asztanai tartózkodás költségeit is.

Hoppon maradtak Kazahsztánban az Orbánt kísérő üzletemberek

Az Indexnek több forrás is azt mondta, hogy nem volt lehetőségük semmilyen üzleti tárgyalásra, mert lényegében nem volt alkalom, hogy helyi üzletemberekkel találkozzanak, miután a Miniszterelnökség gyakorlatilag megkerülte őket és közvetlenül kerültek kapcsolatba az ottani cégekkel.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a ,,kirándulás,, volt a szopás ezerrel az üzletembereknek, tudjátok minek kellett ez a népes küldöttség hát ,,BIODÍSZLETNEK,, semmi egyébnek, hogy lássák ott hogy milyen ,,nagy csapat,, kíséri a hazugovicsot!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez a ,,kirándulás,, volt a szopás ezerrel az üzletembereknek, tudjátok minek kellett ez a népes küldöttség hát ,,BIODÍSZLETNEK,, semmi egyébnek, hogy lássák ott hogy milyen ,,nagy csapat,, kíséri a hazugovicsot!!!
Greg
Kellett nekik saját költségen biodíszletnek állni! Most bánhatják, mint a kutya, amelyik kilencet kölkedzett!
troppauerhumer
Tanulmányútra repült a FideSS-Közgép 2.0 -Mészáros Co. új disznajai ...ööö...vezérkara. Maradt még egy kis tokaszalonna, és így, hogy nincs most se Kiss Szilárd, se Tarsoly, se Simicska, valakinek segítenie kell.Nemis értem a fővilágosító favágó vő ,hogy maradt ki,lehet nem fizetett útdíjat a traktorjára Ferihegy felé.
Tehát: a gyanúsan sikeres nagyvállalkozó, a miniszterelnök személyes strómanja,...ööö...bizalmasa, az EU-pénzen épített üzeméből származó disznóhúst a világ egyik legelmebetegebb muszlim diktatúrájában próbálja eladni.Kisebb a konkurencia
Értem. Feltámadt Rejtő Jenő, és ő írja a sztorit.
Felcsút is, Kazahsztán is a lehetőségek földje...Ott készítik az Orbán aranyszobrát?
Ez így ba+ szép kerek lett, disznó társas állat ?Had lásson az Asszony is valamit a mangalicatelepen kívül.
Magyar vállalkozó az életbe nem kap ilyen lehetőséget.Nemzetközi piac a semmiből, tonna számra, lopott pénzből.
Édes istenem, megy a parasztvakítás.. Na, akkor pontosítok: most volt egy Magyar Nemzeti Kiállítás a külügy szervezésében március 16-án ( Március 16. Magyar Nemzeti Nap – Almati magyar élelmiszeripari és mezőgazdasági vállalkozások árubemutatójával – szervező: nagykövetség és főkonzulátus, kapcsolati személy: Maklári István KGA [email protected] ), ami egy kalap szar volt. Semmi másra nem volt jó, mint lehúzni a még naív itthoni vállalkozókat. Szar szervezés, nulla üzlet a kiállítóknak. Ezek a kormánydelegációk, amikre elvisznek X számú üzletembert, mindig a lehúzásról és a parasztvakításról szólnak. Ezen a mostani úton létre fog jönni pár nagy volumenű üzlet Orbánnak és a sameszainak, de a sok-sok üzletember egyébként tök fölöslegesen megy. Amúgy is ezt az egészet már eljátszottuk Nazarbajevvel, volt már egyszer kazakh keleti nyitás,ugyanis Kazakhstan most a szemünk előtt épül fel, mint regionális hatalom. Ebben mindenki kicsi, aki nem Amerika vagy nem Oroszország és még pénzt sem hoz. Igen, Németország is kicsi,Kína nem.Ez ott úgy működik:Viktor ácsorog egy órát...
troppauerhumer
@troppauerhumer: ...majd fogadja Nazarbayev, és megjegyzi, ha Magyarország be akar fektetni 50 milliárd eurót az országban, akkor welcome, ha nem, vagy ha kunyerálni jött (aj be sokan állnak sorba a kazakhstani lehetőségekért!) tehát nem hozott semmi pénzt, akkor már az is nagy szó, hogy egyáltalán fogadtam.Kis kunyerálók? Már egy vidéki polgármester, ha fogadja Orbánékat, akkor is elégedettek legyetek. Én most kegyet gyakoroltam,Szijjártó fotója kedvéért,tehát hozzátok a pénzt, vagy mutassátok, hol tud a kazakh tőke úgy gyarapodni magyarisztánban, mint a Lőrinc családi barát
Ennyi a történet.
zöldszem
"Földiekkel játszó égi tünemény,Istenségnek látszó,
Csalfa, vak Remény!"
/Csokonai Vitéz Mihály/
Toby
Meglevegőztette a főtetű a csókos csicskákat,mangalicákat, análnyalókákat - tisztelet a kivételnek !
A következő út túlélő show lesz !
papa.49
@troppauerhumer: Neked járna vagy 10 ,,tetszik,,!!!
troppauerhumer
@papa.49: Ez sajnos a randa valóság,ezen írásomra replikázva megkeresett a fércbukon Horváth László a tiszteletbeli kazah konzul és a hatalomtól megszokott hangnemben ,személyeskedve megpróbált minősíthetetlen hangon kioktatni.
Horváthnak ,illetve annak adta ki magát-megadva a lehetőséget,hogy csak egy troll volt-egy kutya képe volt a fércbuk képe.
Akkor válaszul leadtam neki az alábbi tényeket ,hogy ki is őkelme,mit tesz isten-sajnos nem mentettem el az ő írását,pár perc és eltűnt mind az ő és az én,sőt egy másik hozzászóló írása is,most akkor mégis a valódi Horvátha lehetett a beszóló?
Megj,nem található Horváth László néven ,husky kutya képével fércbuk profil.

"Erősen kamugyanús a tűzijátékozó karcagi kazah konzul diplomája
2014. 02. 03. 01:52 - Tóth Csaba Tibor
Címkék: oknyom felsőoktatás kamudiploma

Még tegnapi hír, hogy iszonyatosan hangos tűzijáték verte fel szombat este Buda csendjét. A zajos ünneplés nem másnak szólt, mint Horváth Lászlónak, aki 50. születésnapját a Nemzeti Galériában, gigapartin ünnepelte meg. Horváth egyébként életrajza szerint doktori fokozattal is rendelkezik, és ezt mindössze egy év alatt sikerült megszereznie. Ezen felül 2010 óta pedig a Vidékfejlesztési Minisztérium tanácsadója is."
atlatszooktatas.blog.hu/2014/02/03/hogyan_lehet_onnek_is_uzleti_diplomaja_es_doktori_fokozata_mindossze_ket_ev_alatt

Az ő szülinapja miatt durrogott szombat éjjel a város - I. kerület:
1.kerulet.ittlakunk.hu/arcok/140202/az-o-szulinapja-miatt-durrogott-tegnap-ejjel-varos
feleselek
Hja! Nem elég ám nyalni a kirándulásért! Tessék megtanulni, hogy tejelni is kell ám, keményen...!
papa.49
@troppauerhumer: Engem is megtaláltak már, gondolom a IP cím alapján, nekem meg sok ,,jót,, kívántak még jó hogy nem vagyok félős...
sentinel216
A köpcös pocakos balhátvéd és nyaloncai nem olvasták az Egri csillagokat. A muszlimok tojnak a hitetlenek fejére, szeretik őket megvárakoztatni, szivatni. Mézesmázos ígérgetések mögött kőkemény számítás húzódik meg. A kazahok pontosan tudják, hogy ennek a magyar kormánynak hamarosan szemétdombon a helye. A zselés futsalos Dubajban is befürdött, mert az arabok nem tekintették egyenrangú partnernek.
papa.49
@sentinel216: Jó a meglátásod, nekünk ott nincs semmi keresni valónk, pénzt meg a muszlimok úgyse adnak...
Mobil123
Kifurja az oldalamat . Vajon az itteni ismerősünk az igazgató úr is volt vajon?? :-DD
papa.49
@zöldszem: Kit teremt magának
A boldogtalan
S mint védangyalának
Bókol untalan
zöldszem
@papa.49: ma, 19:43
Az egész vers, de az első versszak, nagyon ott van. Legalább is szerintem.
papa.49
@zöldszem: Pontosan, az előbb hogy olvastam mint a villám csapott bele az agyamba...
Fradigege
Lúúzerek. Jól le volt szervezve. A felcsúti zsírmore páváskodott, rakta magát, majd pénteken a Kossuth rádióban fényezi magát. A slepp pedig lerántotta magát. Ment a melldöngetés, oszt hoppon maradtak. Mekkora gagyi banda.
nusika
A "farkát" csoválta a kutya Kazahsztánban!
aremy
@Mobil123: és ki is az a igazgató "úr "csak nem a szardokán??
sentinel216
@papa.49: Ezeknek annyi eszük van, mint amennyi látszik. Kereskedőházakat telepítenek iszlám államokba? (Törökország) Tudvalévő, hogy az arabok már gyerekkorukban tanulják a csalafinta kereskedő trükköket. A legkisebb üzletben is kötelező az alkudozás, ami náluk kötelező hagyomány. Na meg Dél Amerikában, a kábítószer kartelek, korrupt kormányok országaiban telepítenek magyar kereskedőházakat. Nem normálisak!
vonotok
Ezt jelenti nekik a " keleti nyitás" Hogy maradtak volna ott.
papa.49
@sentinel216: Szerintem nem telepítenek ezek semmit sehová, láttál már egyetlen képet akármelyik ,,kereskedőházról,, én nem láttam, a pénzt így névleg elköltve könnyű ellopni...
A Dél-Amerikai nepperek ha beszállnak a ,,boltba,, elárasztják az Uniót a drogjukkal, még minket is kibaxnak az Unióból...
eugen4402
Istenem, hát hoppon maradtak. Nem így kell ezt felfogni, mert a templomban is szednek perselypénzt a hívőktől, az Orbán-hívőknek ezzel számolni kell.
Desischado
Ment a fényezés ezerrel, most aztán szépen szívtak, mint a torkos borz! Sentinelnek nagyon igaza van, ez annyira a vérében van egy keleti embernek, hogy csak na! A csuti more meg a "vatta" hiába repült oda! Bár maradtak volna ott végleg!
Naki
ejnye, hát mi a baj? nem jutott répa föld? egy ilyen m...k alaktól csak a "haverok" kapnak lehetőséget!!
Juhász István
Hoppon maradtatok? Semmi gond! Legalább a vityka rájött, hogy hol is érzi magát igazán OTTHON . Végre megtalálta az igazi hazáját...remélem egyszer OTT állandóra is bejelentett LAKÓ lesz.
bakegya
ANIKÓKA KAPOTT EGY INGYEN BALETTELŐADÁST-HOKEDLI HELYETT!-mintha csakkk a csaucseszku reinkarnálódott volna felcsuti stílusban.
laszlobihari
@troppauerhumer: "az EU-pénzen épített üzeméből származó disznóhúst a világ egyik legelmebetegebb muszlim diktatúrájában próbálja eladni." Miért is ne? van rá kereslet, egyébként is szabadon lehet disznóhúst venni, nem mindenki moszlim, és nem a legelmebetegebb moszlim állam, ettől van rosszabb. Én ott éltem-dolgoztam klf. városokban, Jeskasgan, Jairem, Karaganda, Rudnyj, Kokshetay, Chromtay, Astana(Cvelinograd/Akmola) Alma Ata(Almaty), Semipalatinsk(Semey), ezekben a városokban és a környező falvakban gond nélkűl lehet hozzájutni mindenhez ha van pénzed. A Kaszpi tó (tenger? tengiz) mellet már nem, ott a pénzedért sem kapsz meg mindent, bár ez inkább a parttól távolabb igaz. A kazah moszlim lakosság azért tudja, hogy az ateista szabadság több esetben jó, lehet barátnővel flangálni alkoholt inni és mindezért nem jár korbács vagy megkövezés. Lehet azt is mondani, hogy ez egy "rendőrállam", de ez sem igaz teljessen, sajnos egy bizonyos fokú elnyomás nélkűl már az IA. központja lenne mivel ebben az országban nagyon erős az iszlám radikalizmus befolyása(ez jellemző közép ázsiára), amikor ott éltem volt olyan hónap, hogy négy-öt ilyen sejtet számoltak fel, és még így is az iszlamisták össze tudtak hozni néhány gépfegyveres támadást vagy csak hagyományos késes támadásokat hajtottak végre, ez egyébként jobbára a déli országrészre igaz. Mészaros elkésett, él kint egy magyar srác, Varvarinkától nem messze, egy farmja van, disznókat valamint szarvasmarhát tart és búza termesztéssel is foglalkozik. Akkor kellet volna Kazahsztánba menni amikor még nagy szarban volt az ország, igaz akkor nem volt pénz, pontosabban kevés, de már akkor is(vagy még mindig) az emberek a magyar konzerveket keresték, kevés volt és piszok drága, most már késő ez az idő elmúlt, a bartell üzlet akkoriban nem tetszett az üzletkötőinknek.
Frigyes001
Minek utaztak ?
addig sem kellett itthon dolgozni és közben menekülnek a haza problémák elöl
Dr. Felipe
Hát akkor nem lesz kereskedőház Asztanában mostanában?
nem
A hoppon maradt Magyarországon 10, - 2 millió, azaz 8 millió magyar a SAJÁT HAZÁJÁBAN!
Egy nyerészkedő, maffiabrigád miatt, akik országjobbító politikusoknak álmodják magukat.
Kelj fel gané, aztán vedd ki a kezed a biliből, b@szodl!!!
nem
A Jézus tagadó muszlimok nem nyaltak be orbánnak csontig?
És?
Mi ebben a meglepő?

orbán egy senki volt, és az is mard - a húgyszagú karizmatikussága ellenére.
A felesége?
Lehet, hogy ő áll a háttérbe?...
orbán felesége egy (vagy több) gyilkosságra felbujtó, velejéig gonosz entitás!!!
nem
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nem
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Sziszifusz
@nem: 17:32
Én sem szimpatizálok Orbánnal és a feleségével, de a te stílusodat nem tudom elfogadni.
Kérlek ezzel a hangnemmel ne járasd le azokat akikkel látszólag egy oldalon állsz.
Ha így folytatod, többet ártasz mint használsz. A stílus sokat javíthat, de adott helyzetben sokat ronthat egy-egy csoport megítélésén.
Mobil123
@nem: Azért ilyen alpárin nem lehet beszélni senkiről!!!
kata53
@Mobil123: IGAZAD VAN. DE A "KÖZMUNKÁS " ÉS A KEMÉNYEN DOLGOZÓ KISEMBEREK-EBBŐL A KISEMBEREK- SZAVAK, LEGALÁBB OLYAN UNDORÍTÓAK!
Mobil123
@kata53: Először is nem kell kiabálnod. Lehet hogy undorító számodra a két szó pedig nem kellene hogy az legyen. Egyik sem bántó legfeljebb amit fizetnek a közmunkásnak na az undorító! A kisember ? nem hiszem hogy bántó max azoknak akiknek kisebbségi komplexusa van eleve.
Egy fórumon akkor sem lehet senkit "elbaszott vámpír cafkának, kúrvának " stb. jelzőkkel felaggatni . Az a nő 5 gyermeket hozott a világra és megérdemli azt a tiszteletet ami kijár egy anyának!! Lehet sőt a férje egy rabló senkiházi ember aki gallyra tetszi , tette a országot, a "kisembereket" és a legtöbbjükből "közmunkást" csinált és megérdemel minden alpári jelzőt ami csak létezik sem a felesége sem a gyermekei (más cikkeknél!) hacsak nem ők kezdenek alpári mocskos szöveggel illetni "kisembereket" nem érdemlik meg az ilyen jelzőket amit "NEM" leírt.
Ez a fórum nem arról híres hogy ilyen bunkó mocskos szöveget engedjenek meg és nekünk sem szabad megengedni!
Anna Mária
@Mobil123: Orbánné ugyanolyan rabló senkiházi, akárhány gyereket is hozott a világra, mint a férje, de ennek ellenére teljesen egyetértek azzal, hogy az alpári megnyilvánulásokat, öncélú, ocsmány fröcsögéseket nem szabad megengedni.
Anna Mária
Hát, ha a tisztelt üzletemberek hoppon maradtak, akkor az utat elkönyvelhetik szép csendesen drága seggnyalásként. Pech! :)
bakegya
@Anna Mária: ENNEK a "nem-nek -bárkinek is lehet felőlem más véleménye DE-ÉS MILLIÓ "DE" IS KEVÉS MÁR,mert-a MAGYAR TÖRTÉNELEMBEN SOKKAL TÖBB IGAZSÁGA LETT VOLNA,HA MOST A JELENBEN NEM KELLENE KIMONDANIA!!!
Gondold át még a legbensőségesebb szövetségesei is bemondták már neki az unalmast,nyilvánosan is véleményem szerint is alpári stílusban-és ez alol senki se lesz kivétel -a tömegeket nem lehet se átb...,se megállítani, ha egy patkány-és falkája elmegy az utolsóig...a TEKNŐS NÁLAM MÁR A SÍRGÖDRÖK TETEJÉN ELDURRANTOTT NAGYBESZÉLŐKÉJÉVEL ELMENT AZ UTOLSÓIG-HOLOTTnekem pl kő-jobb oldalinak kellene lennem-érdekem szerint-DE-ÉS 89-ÓTA IS "DE"-NEM AZ TÖRTÉNT AMINEK ÓRIÁSI LEHETŐSÉGE LETT VOLNA...a többit itt mindenki tudja,nem untatok már vele senkit...örbán lánya-veje,barátai,az EU,putyin,-meg a jenkyk is- ezt már megtették helyettem ...DE SINTÉR SANYÁNAK-ÉS POLTNAK EZ IS KEVÉS...JÓ TÜRELME VAN ENNEK AZ ORSZÁGNAK A DEFLÁCIÓHOZ,DE CSAKKK ADDIG,MÍG LESZ MIT ENNI...
Mobil123
@Anna Mária: Még jó hogy nem egyformán gondolkodunk másokról.
kata53
@Mobil123: Valamit félre értettél, vagy én írtam a választ rossz helyre. Nem értek egyet a trágársággal. Erre vonatkozik az igazad van. De igenis undorító a közmunkás és kisember szó! Egy miniszterelnök egyetlen magyar embert sem kisemberezhet le! A közmunkás pedig normális fizetésért dolgozó ember legyen! 47.000.-Ft-ból éljen meg orbán a családjával!
Mobil123
@kata53: És én is azt írtam hogy a közmunkás fizetése az undorító.! nem veszünk össze !:-)
KERKA
@Anna Mária: 01.01
" Orbánné ugyanolyan rabló senkiházi, akárhány gyereket is hozott a világra, mint a férje, de ennek ellenére teljesen egyetértek "

Én ezt se írnám le, erős szavak, és nincs rá bizonyíték. Az ő neve nem szerepelt eddig a rengeteg korrupciós ügyletekben. Egyetlen adat amit tudunk Anikó asszonyról, hogy van birtoka Tokajban.
Anna Mária
@KERKA: Hát tudod, ja, ez esetben engem nem igazán érdekel, hogy a csaj machinációira egyelőre nincs bizonyíték. Nincs bizonyíték még Szijjártó, Lázár, Rogán stb. valós tevékenységére sem. Anikó asszony óriási földmutyista, az tény.
Rettentően álszent nő, keményen nyomja ám ügyvédként a maffiacsalád üzleteit. Eddig két gyerekének a megnyilvánulásait élvezhettük: mindkettő megmutatta, hogy a valóságról vajmi kevés fogalma van és rettentően rossz nevelést kapott. Ehhez azért biztosan van némi köze az asszonynak is.
Anna Mária
@kata53: Teljesen egyetértek. A keményen dolgozó lekisemberezés már tényleg túlmegy minden határon. Kisember? Csak szeretné Orbán, hogy az emberek kicsinek érezzék magukat!
verőce21
Ja kérem, az üzlet befektetéssel jár! Nem minden út hoz hasznot.
kata53
@Mobil123: Nem hát! Nem szoktunk! Egyébként nem kiabálni akartam, csak bekapcsolva maradt a C L.
kata53
@Mobil123: Miattam nem kell nyugtalannak lenni.
Mobil123
@kata53: Csak arra reagáltam hogy nem veszünk össze. Nem szeretek rosszban lenni . (na jó van azért kivétel :-D de Te nem vagy közöttük!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.