A győri játékosok még fel sem ocsúdtak a hirtelen rájuk zuhanó helyzetből, amelyet ezúttal nem a kapu előtt, hanem a pálya mellett, a Quaestor botránya okozott – és máris reszkethet a következő csapat: ezúttal a pápaiak! Mint azt már az Esti Hírlap hasábjain olvashatták: a Lombard csoporthoz tartozó Kézizálog Zrt önfeljelentést tett, négymilliárdos csalás miatt... Csakhogy a Lombard Zrt. tulajdonosa Bíró Péter egyben a pápai focicsapatot is magáénak jegyezhette – eddig. Fennáll a veszélye, hogy így a pápai csapat is arra a sorsra jut, mint a győriek – a jelenlegi helyzetben ugyanis úgy tűnik: Bírót a játékvezető ezúttal Tarsoly II-nek tekintheti... Bíró Péter a Lombard vezetőjeként 1996 novemberében lépett a magyar futball világ terepére, és ehhez a cégcsoporthoz tartozik a jelenleg a pápai futballklubot működtető Új Lombard Kft is. Bár a vizsgálat egyelőre csak a Kézizálog Zrt ellen irányul – a tulajdonos vagyonaként, avagy a vizsgálat kiterjesztéseként egyaránt – könnyen...

Forrás: estisport.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És újabb focicsapat ment csődbe, most a Lombard-nak köszönhetően. Több mint furcsa, hogy minden szál végül a focihoz vezet. A következő az lesz, hogy az ország legnagyobb focirajongója Orbán is csődbe viszi gigavállalkozását, Magyarországot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.