Itt vannak az elmúlt pár nap nézőszámai. - Puskás Akadémia-Ferencváros: 3812 fő - Győri ETO-Kecskemét: 1922 fő - Pécsi MFC-DVSC: 1049 fő - Dunaújváros-Nyíregyháza: 879 fő - MTK-Pápa: 420 fő - Diósgyőri VTK-Paks: 2673 fő - Haladás-Honvéd: 2135 fő - Újpest-Videoton: 1295 fő Ez volt a 22. forduló negatív nézőcsúccsal. De itt most ne a mennyiséget nézzék, mert ebben a pár ezer nézőben NAGYON FONTOS emberek is vannak, szóval már az ő kényelmük miatt sem szabad sajnálni a pénzt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@zöldszem: Sok mindent gondoltam a fideszről, de 2010-ben rémálmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen mélyen bedolgozta a maffiát az államháztartásba. NAV, Főügyészség, MNB, alkotmánybíróság, köztársaságelnöki hivatal. És még ez csak a jéghegy csúcsa.
human
@zöldszem: Van párhuzam. Sportcsarnok, Securitate (TEK)
zöldszem
@human: 20:50
2010-ben egy öszödi őszinte beszéd és egy nokiás doboz miatt hatalomra tudott jutni egy párt 2/3-al. Ma már a nokiás doboz többszörösére is immunisak vagyunk.

hungarianvirus.files.wordpress.com/2012/09/orbanmaffia1.jpg
human
@zöldszem: Az ingerküszöböt lassan emelte a fidesz a százmilliárdos lenyúlásokig, mikor már csak legyintünk. Ez a megfőtt béka tipikus esete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.