A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc és társai ahelyett, hogy az évtizedes pénzügyi korrupciót feltáró és annak véget vető tisztségviselőknek és az ügyészségnek üzengetnek, inkább arra válaszoljanak, hogy a Gyurcsány-kormány miért "tömte ki" 17 milliárd forinttal a Quaestorhoz kapcsolódó győri ETO Parkot a Magyar Fejlesztési Bankon keresztül "teljesen szabálytalanul és fedezet nélkül" – írta a kormánypárt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

A Fidesz ezzel a DK szóvivőjének csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált. Gréczy Zsolt a Demokratikus Koalíció nevében arra szólította fel Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy indítson vizsgálatot a kormány azon tagjai ellen, akik felelősséget viselnek a Quaestor-ügyben. A politikus úgy fogalmazott, a felelősök névsora jól körülírható. Az ügyben politikai és jogi felelősséget visel Orbán Viktor miniszterelnök, Matolcsy György jegybankelnök, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, valamint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter – mondta.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Senara: Én az atv-be többször is hallottam, de ezek lármásabbak
hiszen el kell terelni a figyelmet a gazemberségeikről !
verum
Miért épülnek stadionok, miért költözik a várúr a várba sok milliárdért, miért szaporodnak gombamód a fideszesek milliárdosokká?
Miközben az egészségügy tönkremegy, kórházak bezárnak, orvosok, ápolók nyugatra menekülnek, miközben kisgyerekek éheznek, miközben hatalmas a munkanélküliség, miközben a NAV-nál feltáratlan szemétségek vannak, miközben a közpénzeket eltőzsdézik, miközben -- és még lehet sorolni az ország helyzetét, ami egyre romlik az elmúlt nyolc évben!!!
Erre válaszoljanak a fidesz fanok!
Mézike
Nagy sz@r lehet ha megint Gyurcsányékat rángatják elő.
Dr. Felipe
Mi az hogy nincs fedezete? A 180 milliárdos ingatlanok a fedezete amit most foglalt le polpot elvtárs. Na de fideSSes elvtársak, amit önök eltőzsdéztek annak hol a fedezete?
Mobil123
Agy halottak !! Hitel volt és nem vissza nem térítendő támogatás amit ti adtatok.
mariaberta
Több száz milliárdot tüntettek el, és még mindig a 17 milliárdon lovagolnak? Én inkább arra lennék kíváncsi, miért épít Orbán annyi stadiont, amelyekre nyilván nem csak 17 milliárdot költöttek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.