Orbán Viktor szülőfalujára volt kíváncsi a ZDF, a német közszolgálati televízió. A riportban a magyar miniszterelnökről jobboldali nacionalista vezetőként beszéltek, aki egyre inkább egyeduralkodóvá válik és az uniós pénzeket pedig kérdéses beruházásokba öli – írta a hvg.hu.

Orbán faluján hüledezett a német köztévé

Forrás: hvg.hu

A ZDF riportere személyesen tekintette meg Felcsútot, amiről úgy fogalmazott, "nem egy metropolisz", mégis egy "kalandparkhoz" hasonlít.

A csatorna megszólaltatta Orbán Viktor jó barátjának, Mészáros Lőrincnek a testvérét is, Mészáros Jánost, aki történetesen a falu polgármester-helyettese. Ő azt mondta, szerinte egész Magyarország irigykedik Felcsútra.

A riport sorra veszi a falu eddigi fejlesztéseit: hogy a focirajongó Orbán építtetett egy stadiont, illetve létre hozta a Puskás Akadémiát. Azt is kiemelik, hogy a jövőben épül majd itt park, csónakázótó, kisvasút és wellness hotel, de még reptéren is gondolkodnak. A falu jegyzője, Sisa András szerint azért, mert ezek elősegítik a turizmust.

A kisvasút kapcsán az Átlátszó egyik újságíróját is megkérdezték, aki elmondta, 600 milliót kap majd a projekt a kormánytól.

148 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
@verőce21: 600 millió közpénz valóban nem sok, ha a köz javát szolgálja, de egyetlen forint is sok ha egy idióta diktátor passzióira költik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@verőce21: De lehet. Vagyis tökmindegy.
verőce21
@Anna Mária: (19:46) Nem tökmindegy, nőneműre mifelénk csak a kaszírnőkre van hasonló törvény. :)
Anna Mária
@verőce21: Magányügy. Megkérhetlek nagy tisztelettel, hogy ha nincs semmi fontos közlendőd vagy értelmes kérdésed, akkor fejezzük be ezt a diszkussziót?
verőce21
@Anna Mária: (21:02) Mert ami szép, az máshoz hasonlít? (pl. a felcsúti stadionhoz.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.