Új nézőket nem hozott az állami tévécsatornák átpozicionálása, csak kudarcot – írja a nol.hu.

Az M1-en elindított hírcsatorna kínos szakmai és nézettségi bukás, a Duna TV-re áttett szórakoztató műsorok hellyel-közzel hozzák a korábbi számokat, ám a Kossuthkifli csúnyán megbukott. Az M2-n este nyolctól a fiataloknak elindított Petőfi TV-re pedig lényegében senki nem kíváncsi.

Nem nézik a Kossuthkiflit, a Petőfi TV sem lett népszerű

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a március 15-én elindított nemzeti hírcsatornával kapcsolatban a nyilvánosság előtt nem fogalmazott meg minimális nézettségi elvárást.

A lap úgy fogalmaz, hogy az átalakítász jórészt politikai célok vezették, hogy az Orbán–Simicska-háború miatt megbízhatatlanná, majd ellenségessé vált Hír TV helyére új tájékoztatási csatornát nyisson a kormány számára.

A Duna TV eseté­ben a korábbi M1 nézettsége volt a ki nem mondott minimális cél, az M2-es Petőfi TV nem titkolt ambíciója pedig a kereskedelmi televí­ziók megszorongatása volt.

Az M1 fél nyolcas fő Híradóját a hírcsatorna első hetében átlagosan 202 ezren nézték végig, a múlt héten már csak 188 ezren. Ez azt jelenti, hogy az átalakulással majdnem megfeleződött az amúgy sem túl erős híradós nézettség. Összehasonlításként: a kereskedelmi tévék hírműsoraira manapság 900 ezren, egymillióan kíváncsiak.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Attól hogy átnevezzük, de ugyanazt a xart adjuk miért lenne több néző, ezt csak a habonyok, meg a vajnák hiszik, meg hát a hazugovics, mert ugye ha xar a műsor akkor ez van!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@human: Mit gondolsz,miért nem utalok pénzt jótékony célra,soha,sehova?
Csak helyi és ismert cél,személyesen átadva.
mariaberta
@human: Így van, és egyre inkább az a meggyőződésem, hogy - bár sajnálatos- de nem szabad semmiféle pénz adakozásban részt venni, mert rendre nem azok kapják, akik részére a felajánlások történnek.
Csak az a baj, hogy az ember segíteni szeretne, de nem tudja hogyan.
Ami meg Tőkést illeti, hát annak aztán még öt forintot sem. /mivel fillérünk az nincs/.
human
@mariaberta: Helyben adakozni a legbiztosabb.
Desischado
Én azt ismertetőjét néztem meg, de már akkor tudtam, hogy erre nem leszek vevő! Igaza van Horizontnak, én is azt kérdezem, ennyi pénzért nem lehetne színvonalas, szórakoztató és tartalmas műsört készíteni?! Persze, a mi pénzünkön könnyű urizálni! Rudolf Péter nekem is csalódás, többet vártam tőle, mint sem hogy ilyen sz@rhoz adja a nevét!
Tibor43
A Kossuthkiflit átnevezhetik: Kossuthbuktára...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.