Új nézőket nem hozott az állami tévécsatornák átpozicionálása, csak kudarcot – írja a nol.hu.

Az M1-en elindított hírcsatorna kínos szakmai és nézettségi bukás, a Duna TV-re áttett szórakoztató műsorok hellyel-közzel hozzák a korábbi számokat, ám a Kossuthkifli csúnyán megbukott. Az M2-n este nyolctól a fiataloknak elindított Petőfi TV-re pedig lényegében senki nem kíváncsi.

Nem nézik a Kossuthkiflit, a Petőfi TV sem lett népszerű

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a március 15-én elindított nemzeti hírcsatornával kapcsolatban a nyilvánosság előtt nem fogalmazott meg minimális nézettségi elvárást.

A lap úgy fogalmaz, hogy az átalakítász jórészt politikai célok vezették, hogy az Orbán–Simicska-háború miatt megbízhatatlanná, majd ellenségessé vált Hír TV helyére új tájékoztatási csatornát nyisson a kormány számára.

A Duna TV eseté­ben a korábbi M1 nézettsége volt a ki nem mondott minimális cél, az M2-es Petőfi TV nem titkolt ambíciója pedig a kereskedelmi televí­ziók megszorongatása volt.

Az M1 fél nyolcas fő Híradóját a hírcsatorna első hetében átlagosan 202 ezren nézték végig, a múlt héten már csak 188 ezren. Ez azt jelenti, hogy az átalakulással majdnem megfeleződött az amúgy sem túl erős híradós nézettség. Összehasonlításként: a kereskedelmi tévék hírműsoraira manapság 900 ezren, egymillióan kíváncsiak.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Attól hogy átnevezzük, de ugyanazt a xart adjuk miért lenne több néző, ezt csak a habonyok, meg a vajnák hiszik, meg hát a hazugovics, mert ugye ha xar a műsor akkor ez van!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
aremy
nem meg lepő mert az eredi címe kossuth cumi.ja és még egy nevet sikerült meg utáltatniuk a címereseknek.
prielle
Azt mondják, hogy a drága dolgok jobbak, hát, most nem jött be ez a mondás!
Kossuthkifli? Biztos ez is sokba került, de annyit se ér, mint a mindenhez értő Gabriella kiflicsücske!
Rudolf Pétert tehetséges embernek tartom, de úgy látszik agyi oxigénhiányos lett a fideszes lihegéstől!
Souky Sanjay
A barátomat elvitték a diliházba,mert nézte a Kossuthkiflit.Mielőtt ez megtörtént volna,elmondta,hogy valószínüleg azért készítették ezt a szart,hogy ezzel vallassák a brókerházak csalóit.
vonotok
Ezért a pazarlásért ami az M/1-en és az M/2-ön megy én biztos, hogy az egészet Gyurcsány nyakába varnám. Igaz semmi köze az egészhez, de a feleltségtől így a legkönnyebb szabadulni.
eugen4402
Már a Marslakók csúfos kudarcából látszott, hogy az agit-prop. osztály alkotásai nem sok eséllyel indulnak az Oscar- vagy Grammy-díjakért folyó küzdelemben. Talán kevés a 80 milliárd? Lapátoljanak rá még 800, vagy 8000 milliárdot, attól talán beüt a várvavárt nézettség.(?)
papa.49
Attól hogy átnevezzük, de ugyanazt a xart adjuk miért lenne több néző, ezt csak a habonyok, meg a vajnák hiszik, meg hát a hazugovics, mert ugye ha xar a műsor akkor ez van!!!
human
Ha csak Orbán fogja nézni az újnemzeti kanálist nekik az már siker. A többi nem számít. Pénz meg van amennyi kell.
mariaberta
Ma reggel erőt vettem magamon és miután véletlenül rákapcsoltam az M1-re, ott maradtam és megnéztem a híreket, azaz csak egy részét. Kezdték a tapolcai választással, abban is elsőként a Jobbikról ejtettek néhány szót, megemlítették a Schiffer programot, meglepetésemre a Thürmert, -na ezen elámultam-, természetesen a fideszéket, majd jött a hosszú, és kimerítő fröcsögés az MSZP és DK jelöltről, akiről annak rendje és módja szerint leszedték a keresztvizet, és ráborították a vörös-iszap minden tragédiáját, mint egy szem felelősnek. Ő volt, aki nem gátolta meg a tragédiát, ő volt aki nem gondoskodott a gátak épségéről, egyszóval mindenről ő tehetett, -természetesen egy fideszes sem volt hibás-, csak éppen arról nem szóltak egy szót sem, miért nem kapták meg a károsultak azt a pénzt, amit az emberek számukra felajánlottak és összegyűjtöttek. Na itt aztán be is fejeztem a híradó nézését, mert ennyi gyűlöletes dumát és hazugságot már nem viseltem el.

Ezt a programot kitöröltem a kínálatból. Ennél még a Hír TV is különb, pedig az sem a szívügyem.
human
@Horizont: Ez ugyanaz, mint a focimánia. Színvonaltalan volt a foci, most is az, de azért nyomják bele a milliárdokat, mert attól majd egyszer jó lesz. Az újnemzeti tévé is most ki akar nevelni egy Orbánhű csapatot, mert szakmailag felkészült emberekből nem tudtak volna ilyet összerakni. Remélik, hogy sok-sok tízmilliárd forint árán évekkel később egyszer csak működni fog az egész kupleráj (foci,tévé mindegy).
Ahogy Hofi mondta: - Tudsz úszni? - Nem - És ha megfizetem?
human
@mariaberta: És amikor a romániai magyarok az árvízkárosultaknak felajánlották kis pénzüket azt nem az árvízkárosultaknak utalták, hanem Tőkés László által felügyelt számlára. Onnantól kezdve a magán adományok átalakultak Tőkés László adományává. Hogy egyáltalán megérkeztek-e a károsultakhoz nem tudom.
darwin
@human: Mit gondolsz,miért nem utalok pénzt jótékony célra,soha,sehova?
Csak helyi és ismert cél,személyesen átadva.
mariaberta
@human: Így van, és egyre inkább az a meggyőződésem, hogy - bár sajnálatos- de nem szabad semmiféle pénz adakozásban részt venni, mert rendre nem azok kapják, akik részére a felajánlások történnek.
Csak az a baj, hogy az ember segíteni szeretne, de nem tudja hogyan.
Ami meg Tőkést illeti, hát annak aztán még öt forintot sem. /mivel fillérünk az nincs/.
human
@mariaberta: Helyben adakozni a legbiztosabb.
Desischado
Én azt ismertetőjét néztem meg, de már akkor tudtam, hogy erre nem leszek vevő! Igaza van Horizontnak, én is azt kérdezem, ennyi pénzért nem lehetne színvonalas, szórakoztató és tartalmas műsört készíteni?! Persze, a mi pénzünkön könnyű urizálni! Rudolf Péter nekem is csalódás, többet vártam tőle, mint sem hogy ilyen sz@rhoz adja a nevét!
Tibor43
A Kossuthkiflit átnevezhetik: Kossuthbuktára...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.