A QuaesTour Utazási Irodának két csoportja tartózkodik még külföldön, Peruban és Dubajban – mondta el a Quaestor csoporthoz tartozó utazási iroda turisztikai igazgatója a turizmusonline.hu szakportálnak.

A portálon hétfőn megjelent cikkben Végh Balázs kiemelte: az iroda mindaddig folytatja működését, amíg vannak saját szervezésű foglalásai.

A turisztikai igazgató megerősítette a portál értesüléseit, hogy március 31-ével az utazási iroda felmondott a dolgozók túlnyomó többségének, több mint 50 alkalmazottnak, de a folyamatban lévő ügyekkel foglalkozó munkatársak még ott dolgoznak.

A QuaesTour március 26-án jelentette be, hogy nem folytatja tovább működését, nem fogad el utazásra szóló, új megrendelést, és megkezdte az ügyletek lezárását, csődöt azonban nem jelent a társaság. Közölte azt is, hogy az érvényes foglalással rendelkezők továbbra is igénybe tudják venni a megrendelt szolgáltatásokat. Az utazási iroda a Quaestor csoportot érintő események kedvezőtlen hatásával magyarázta a döntését.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
Az egyik kereskedelmi rádió még a múlt héten (!!!) is hirdette a Quaestour útjait. El is gondolkodtam rajta: ki az a marha, aki bízik bennük a történtek után?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.