Nem kampányolt, mégis több mint 80 millió forint kampánypénzt költött el a 2014-es országgyűlési választásokon az Országos Roma Önkormányzat. Képviselőjük nem jutott be a parlamentbe, ezért az Állami Számvevőszék nem is vizsgálta, mire ment el a pénzt. A beszámolót a szervezet két szóval tudta le: egyéb szolgáltatás. Az ORÖ más gyanús pénzköltései miatt eközben már sorjáznak a feljelentések.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Egymillió forintot költött „bankettszékekre” az Országos Roma Önkormányzat, és ugyanennyibe került az egyik alkalmazott belföldi kiküldetése – újabb meghökkentő tételeket talált az ORÖ könyvelésében az ellenzéki képviselőkből alakult úgynevezett alternatív vizsgálóbizottság.

A vitatott kiadások az elmúlt években keletkeztek, amikor Farkas Flórián volt a testület elnöke. (Ettől a posztjától Farkas időközben megvált, hogy megtarthassa fideszes parlamenti mandátumát. Orbán Viktor kinevezte miniszterelnöki biztossá.) A lapunkhoz eljuttatott könyvelési lista szerint.
erről is mélyen hallgat a fitymakkos banda !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.