Kicsit sem lépett előre a korrupció visszaszorítása és a kiszámíthatóság terén Magyarország – vélekednek az itt működő német cégek. A megkérdezett vállalatvezetők többsége egyelőre optimistán tekint az idei évre, de sok kritikus területen jelentősen romlott az ország megítélése: egyre kevesebb a szakképzett munkaerő és a közbeszerzések átláthatósága is aggasztó. Ám a legnagyobb bajnka az tűnik, hogy ma már nem jönne ide annyi német vállalat, rohamosan fogyóban Magyarország vonzereje.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Tegnap még ez volt a hír!
"Újabb siker! Már Európa egyik leggyorsabban fejlődő ipari országa vagyunk"
Tovább folytatódik a magyar ipar termelésének bővülése, Magyarország Európa egyik leggyorsabban fejlődő ipari országává vált az elmúlt időszakban – értékelte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságszabályozásért felelős államtitkára, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait az M1 aktuális csatornán kedden.
Megint egy újabb hazugság, téves statisztikai adat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@zöldszem: Meglásd, ráunnak a cirkuszokra és itt fogják hagyni az országot, amin nem is fogok csodálkozni! Na, akkor aztán hozannázhatunk szállhat majd az öntömjénfüst és locsoló autókból permetez ránk a saját gyártmányú szenteltvíz.
Toby
Hurrááááá...Banghlades előtt vagyunk már...
zöldszem
@silber13: Én szippantós autóra voksolnék
Csak az a baj, hogy azok isszák a "szenteltvizet" akik nem részesei a "mannának".
Nem voltak tűz közelben, viszont a xar az Ő nyakukba zúdul. A nép zöme nem csemegézett az EU tálból. A ganéj nép, majd menekül a nyugatra menekített mérhetetlen vagyona után.
nyanya001
Majd ezt is a szocikra kenik ezek a tetvek !
Anna Mária
A német cégek sokkal egyszerűbben találnak Németországban magyar szakképzett munkaerőt, mint Magyarországon, az tuti.
papa.49
Előbb-utóbb a német cégek tovább állnak , gyárastól, melóstól, a hazugovics meg tekintgélhet a ménkű nagy sötét fejéből kifelé, hova lett a ,,régi dicsőség,,!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.