23-szoros túlárazás, 220 millióért beszerezni kívánt mobilolló, milliós fizetések százezres munkáért – ilyen és ezekhez hasonló ügyeskedések miatt akadt ki a magyar kormányra az EU. Megszereztük az uniós jelentést. Nem mondott igazat az Orbán-kormány, nem azért blokkolta Brüsszel a 700 milliárdos uniós programot, mert szabálytalan volt a Gyurcsány–Bajnai-kormány pályáztatási gyakorlata, hanem azért, mert rájött, hogy átverjük az uniós pénzeknél. És a bizottságnak nem a szocialisták, hanem az Orbán-kormány idejében kiírt pályázatokkal van komoly baja.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tökölődő
Ennek a felcsuti kis barna tahónak a bandája nem csak bennünket, hanem az EU-t is hülyének akarja nézni. Csak még nem rötyögnek cinikusan, szemrebbenés nélkül a pofájukba. Hazudni viszont arrafelé is megpróbálják, de azok nem ma született lúzerek, és valahogy nem veszik be a hazugságaikat. Biztosan emlékeznek még a kokikra, meg a sallerekre, amit ez a keményfaszú magyar miniszterelnök kiosztott nekik anno.
Aki Én
Miért, mikor nem hazudtak? Nem az a legbosszantóbb, hogy ez az aljas korrupt társaság rettentő primitív, ostoba és tahó módon -amilyenek ők maguk is- foszt ki mindenkit, hanem az, hogy ezt ez a barom nép eltűri. Hát mennyi tanújelét adják még, hogy nem értenek hozzá, és nem is akarják tisztességesen irányítani az országot? A legrosszabb fajta. Lopnak és hazudoznak minden kib@szott velük töltött napon.
Hellcat
Fidiótáknak kötelező olvasmány!!! Egyétek meg amit főztetek barmok...
coni
Több mint durva. Akár le is állíthatják az uniós pénzek folyósítását.
Lásd részletesen, 444 és HVG..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.