Véres fejjel, összeroncsolt koponyával bolyongott egy németjuhász Rábapordány utcáin. Valószínűleg valaki egy csákánnyal vagy vasrúddal vághatta fejbe. A helyiek vették észre a vérző, kóborló állatot. Azonnal értesítették a polgármestert és a fajtamentőket. A kutyát egy budapesti klinikára vitték életveszélyes állapotban. 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Aki ezt tette ezzel a kutyával, nem kaphatnám meg egy kis játékra. Szilvásat szeretnék vele játszani. Én ütöm, ő meg kékül.
Mézike
Én is brutálisan szétverném az agyát annak az agyatlannak aki ezt tette. Állatot gyereket csak a gyáva bánt, mert ők azok akik nem tudnak visszaütni.
Mocskos szennyláda! Hogy akadna fenn egy vonó horgon!
KERKA
Egy embert az alapján is meg lehet ítélni, ahogyan az állatokkal bánik. Ha ölni képes, akkor ugyanezt képes megtenni emberrel is.
kkalman
Aki ezt tette ezzel a kutyával, nem kaphatnám meg egy kis játékra. Szilvásat szeretnék vele játszani. Én ütöm, ő meg kékül.
Rózsika Hatházi
A jó kurva anyját, az ilyen, magát embernek csúfoló valakinek. Bocs, de az ilyenek kihozzák belőlem az állatot.
papa.49
Ritka xar, embernek nem is nevezhető ,,sejthalmazok,, élnek itt közöttünk!!!
laszlobihari
Minnél jobban megismerem az embereket, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat! Sajnos túl sok "ember" éli ki a durva és szadista ösztöneit állatokon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.