A Kun-Mediátor Kft. résztulajdonosa, az éppen külföldön tartózkodó Kemecsi László már úton van Magyarországra – mondta Dobrossy István, a cég károsultjait képviselő ügyvéd csütörtökön az M1 aktuális csatornának.

Az ügyvéd közölte: Kemecsi László önszántából jön és együttműködik a hatóságokkal.

Kemecsi László az Origo hírportál szerint Dobrai Sándornénak, a cég ügyvezetőjének a veje és a Kun-Mediátor Kft. résztulajdonosa, valamint a karcagi sportegyesület vezetőedzője.

Az egyik károsult ugyancsak arról számolt be az M1 aktuális csatornának, hogy beszélt Kemecsi Lászlóval, aki éppen egy olaszországi hajóúton van.

A rendőrség kedd este tette közzé, hogy sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást indítottak, miután egy pénzügyi tevékenységet folytató vállalkozás karcagi fiókjában többen nem jutottak hozzá befektetésükhöz. A feljelentők az átlagosnál magasabb kamat reményében helyezték el megtakarításaikat a kft.-nél – közölték. Szerdán a Magyar Nemzeti Bank (MNB) mint felügyeleti hatóság azt közölte, hogy jogosulatlan pénzügyi szolgáltatás gyanújával piacfelügyeleti vizsgálatot indít a kft.-nél. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szintén szerdán utasította a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal főigazgatóját, hogy a Kun-Mediátor Kft. utazásszervezési tevékenységével kapcsolatban haladéktalanul indítson vizsgálatot.

A kár pontos összegét egyelőre nem tudni, de több milliárd forint lehet.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@nyanya001: Milyen bizalom gerjesztő képe van. Köztiszteletben áll.Valószínű, hogy nem szoláriumtól barnult.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@Senara: Nem, mert ők is vele fialtatták a pénzüket. Feketén természetesen. Adót nem fizettek utána. Mosták a pénzüket. Állítólag a polgármester fiának is bennragadt a pénze. Ezt el tudom hinni, mert, ha nem érintettek, akkor ezek hallgatnak, mint a sír.
Vállalkozók, prominensek - azaz a Kör, amibe Bankár-Marcsi tartozott- most buktak.
Persze kb 10-20% kisember is. De hát mindenki odateszi a pénzét, ahova akarja.
zöldszem
@Senara: ma, 08:58
Én sem hiszem. Lehet, hogy nekik is megszólaltak a hangok a fejükben. Fogd a pénzt és fuss!
Senara
@zöldszem: Új pénzváltó a köcsögnek ez a legnagyobb problémája ,nem az hogy a hallgatólagos engedélyükkel évek óta lopja a lakosok pénzét . Itt mindenki keresztet vethet a pénzére arra fogadni mernék .
zöldszem
@Senara: ma, 11:34
Vajon a Quaestor károsultjai miért kivételezettek?? Csak nem azért amiért a 180 ft-on végtörlesztő devizások.?! De, de!! Ezt tudod Te is, én is meg sokan mások. Van persze olyan is aki nem látja, mert belecseppent a szemébe a narancslé. Pedig már rohad, és még mindig finomnak találják.
Érdekes módon, a Buda-Cash esetében nem voltak ilyen agilisek, pedig az jó oár takarékot is magával rántott. Ja, hogy azok kisemberek:((((
zöldszem
@zöldszem: jav:... jó pár takarékot...
human
Valahogy tudatosítani kellene az emberekben, hogy aki nyerészkedni akar, az a saját kockázatára tegye, hogy ne azoknak kelljen kisegíteni, akiknek nem volt annyi pénzük, hogy nyerészkedni próbáljanak. Azzal nagyon nem lehet mit kezdeni, ha valakinek nem tűnik fel, hogy 2,5% helyett 6%-ot fizet falaki. Bebukták és kész. Akik pedig fiktív kötvényeket kaptak, azok pereljenek a pénzükért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.