A Kun-Mediátor Kft. résztulajdonosa, az éppen külföldön tartózkodó Kemecsi László már úton van Magyarországra – mondta Dobrossy István, a cég károsultjait képviselő ügyvéd csütörtökön az M1 aktuális csatornának.

Az ügyvéd közölte: Kemecsi László önszántából jön és együttműködik a hatóságokkal.

Kemecsi László az Origo hírportál szerint Dobrai Sándornénak, a cég ügyvezetőjének a veje és a Kun-Mediátor Kft. résztulajdonosa, valamint a karcagi sportegyesület vezetőedzője.

Az egyik károsult ugyancsak arról számolt be az M1 aktuális csatornának, hogy beszélt Kemecsi Lászlóval, aki éppen egy olaszországi hajóúton van.

A rendőrség kedd este tette közzé, hogy sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást indítottak, miután egy pénzügyi tevékenységet folytató vállalkozás karcagi fiókjában többen nem jutottak hozzá befektetésükhöz. A feljelentők az átlagosnál magasabb kamat reményében helyezték el megtakarításaikat a kft.-nél – közölték. Szerdán a Magyar Nemzeti Bank (MNB) mint felügyeleti hatóság azt közölte, hogy jogosulatlan pénzügyi szolgáltatás gyanújával piacfelügyeleti vizsgálatot indít a kft.-nél. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szintén szerdán utasította a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal főigazgatóját, hogy a Kun-Mediátor Kft. utazásszervezési tevékenységével kapcsolatban haladéktalanul indítson vizsgálatot.

A kár pontos összegét egyelőre nem tudni, de több milliárd forint lehet.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@nyanya001: Milyen bizalom gerjesztő képe van. Köztiszteletben áll.Valószínű, hogy nem szoláriumtól barnult.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
A 64 éves asszony és családja a gyanú szerint kétmilliárd forintot sikkasztott a pénzügyi befektetéssel is foglalkozó karcagi és budapesti telephelyű cégnél, mintegy 200 ügyfelet károsítva meg. Úgy tudjuk, Dobrai Sándorné hétfő este megjelent karcagi éttermében, utána viszont nyoma veszett, eltűntek lányai is.
static.origos.hu/s/img/i/1504/20150416dobrai-sandorne-kunmediator.jpg?w=165&h=205
zöldszem
@nyanya001: Milyen bizalom gerjesztő képe van. Köztiszteletben áll.Valószínű, hogy nem szoláriumtól barnult.
nyanya001
@zöldszem: Tárgyalás nélkül is 20 év...
zöldszem
@nyanya001: Igen, de jó volna, ha pénz is meglenne. Bár, én erre vajmi kevés esélyt látok. Túl sok a ganéjok által eltapsolt pénz!
Félő újabb adók, megszorítások jönnek.
nyanya001
@zöldszem: Mindenért mi fizetünk meg !
Az MNB tartalékát a Matolcsy szorgalmasan elcseszte,
az államkassza üres, csakis újabb sarcok jöhetnek, ezek a tetves bűnözők
meg a lenyúlt pénzeket kimentették,eldugták, esetleg ülnek pár évet, aztán
hozzáférnek a pénzhez és élik világukat.
papa.49
@zöldszem: Bizonyára nem az idén barnult le...
vonotok
@nyanya001: Én még hozzá tennék 20-at.
zöldszem
@papa.49: tegnap, 21:40
Nem mert még nem volt idén nyár.:)))) Viszont, a tavalyi színét sem vesztette el a téli hónapokban. Születésétől fogva természetes a barnasága.
Sziszifusz
Milliárdok kimentve, biztonságban pihentetve. Áll a törvénykezés elé. Várja az ítéletet amely nem lesz több pár évnél. Jó órabértért fog hűsölni. Miután jó magaviselete miatt,korábban szabadul, elmegy világgá és családjával együtt élvezi munkája gyümölcseit.
Senara
Az önkormányzatnál senkinek nem tűnt fel , hogy jogosulatlan pénzügyi tevékenységet folytatnak ? Ők adják ki az engedélyeket , szedik be az iparűzési adót .
zöldszem
@Senara: Nem, nem tűnt fel köztiszteletben álló asszonyság. Így a saját, és az önkormányzat pénzét is rábízták. Akkor jónak tűnt, hogy dől a lé. Most már kiderült, hogy nem narancslé, hanem xar. Ráadásul, rettenetesen büdös!
papa.49
Kérdem honnan ,,jön haza,, a Holdról???
eszegfu
A vej (résztulajdonos!) hajóutról önként jön haza...felesége, gyerekei anyóssal "eltüntek"... talán őt is átverte az "üzletasszony"?!
eszegfu
@Senara: 7:44 Ma láttam a berekfürdői polgármestert, aki valami olyasmit mondott: jön a turistaszezon és most uj pénzváltót kell keresniük, akivel megköthetik a szerződést erre a tevékenységre. Ebből következtetek arra, hogy talán minden évben a pénzváltáshoz szerződést kötöttek, tehát soha sem kérték el a szükséges engedélyt ehhez!
soljanka
@Senara: Nem, mert ők is vele fialtatták a pénzüket. Feketén természetesen. Adót nem fizettek utána. Mosták a pénzüket. Állítólag a polgármester fiának is bennragadt a pénze. Ezt el tudom hinni, mert, ha nem érintettek, akkor ezek hallgatnak, mint a sír.
Vállalkozók, prominensek - azaz a Kör, amibe Bankár-Marcsi tartozott- most buktak.
Persze kb 10-20% kisember is. De hát mindenki odateszi a pénzét, ahova akarja.
zöldszem
@Senara: ma, 08:58
Én sem hiszem. Lehet, hogy nekik is megszólaltak a hangok a fejükben. Fogd a pénzt és fuss!
Senara
@zöldszem: Új pénzváltó a köcsögnek ez a legnagyobb problémája ,nem az hogy a hallgatólagos engedélyükkel évek óta lopja a lakosok pénzét . Itt mindenki keresztet vethet a pénzére arra fogadni mernék .
zöldszem
@Senara: ma, 11:34
Vajon a Quaestor károsultjai miért kivételezettek?? Csak nem azért amiért a 180 ft-on végtörlesztő devizások.?! De, de!! Ezt tudod Te is, én is meg sokan mások. Van persze olyan is aki nem látja, mert belecseppent a szemébe a narancslé. Pedig már rohad, és még mindig finomnak találják.
Érdekes módon, a Buda-Cash esetében nem voltak ilyen agilisek, pedig az jó oár takarékot is magával rántott. Ja, hogy azok kisemberek:((((
zöldszem
@zöldszem: jav:... jó pár takarékot...
human
Valahogy tudatosítani kellene az emberekben, hogy aki nyerészkedni akar, az a saját kockázatára tegye, hogy ne azoknak kelljen kisegíteni, akiknek nem volt annyi pénzük, hogy nyerészkedni próbáljanak. Azzal nagyon nem lehet mit kezdeni, ha valakinek nem tűnik fel, hogy 2,5% helyett 6%-ot fizet falaki. Bebukták és kész. Akik pedig fiktív kötvényeket kaptak, azok pereljenek a pénzükért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.