Kaptunk egy e-mailt. Azt írja egy olvasónk, hogy a kormánypárt legkülönbözőbb tagjai rendszeresen emlegetik őt, ami már csak azért is furcsa, mert még sosem beszéltek vele egy szót sem. Nap mint nap olvassa a lapokban, hogy rá hivatkoznak, pedig vélhetően semmit nem tudnak róla, nem is keresték soha. Az e-mailt így írta alá: a Keményen Dolgozó Kisember. Természetesen ezek után felkerestük. Remekül elbeszélgettünk (csodálatos ember!), és megkértük, hogy hadd örökítsük meg egy napját képriport formájában.

Forrás: hir24.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: szabad a gazda! :))) Vagy már nem? :)))
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Gondolj a Simicskára ! :))
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Néhány gazda, sőt gazda(g) remélhetőleg hamarosan nem lesz szabad. Legalábbis nagyon jó lenne már!
Pálinkafőző Rézüst
@nemkati: keményen dolgozó kisemberek lesznek. Egyenruhások felügyeletével...:)
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Ha ezt a sok elrabolt pénzt, amit ez a szemét banda 5 év alatt elvett az emberektől a mutyikkal, a maguknak kiírt és megnyert pályázatokkal, a mérhetetlen korrupcióval, a csalásaikkal és brókerbundáikkal, ha ezt már nem is lehet elvenni tőlük, mert elköltötték, majd a következő kormány alatti ügyészség legalább bizonyítsa rájuk, és olyan kártérítést szabjon ki, hogy a hátralevő életükben nincstelenül, keményen dolgozó kisemberként (és nem szabad emberként!) dolgozzák le a a törlesztést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.