Részben elismerte védencei felelősségét a négy biztonsági őr védője, akikről hajléktalannak néztek és brutálisan összevertek egy rákos férfit a Nyugati pályaudvaron. Az ügyvéd szerint azonban a sértettek lényeges kérdésekben bizonyíthatóan hazudtak, ezért azt tervezi, feljelenti őket - írja a Népszabadság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szoval szegeny artatlan 5 kigyurt biztonsagi or egesz kis serulesnek mondja a kirugott fogat,... Igaz, hogy egy egybites agyu ornek nem kell orvosnak lennie, hogy megallapitsa, beteg-e az illeto, es gyogyszerek hatasa alatt van, vagy csak a kannas spiritusz beszel a megrugdalt "alany"-bol...
Azert a biztonsagi orok ugyvedje egyaltalan nem biztos a dolgaban, mondjuk, ne is legyen, mert ha azt allitja, hogy "mar regen ismeri oket" , mert ott csoveznek, -akkor azt neki olyan biztosan kell bebizonyitania, amire nem nagyon lesz alkalma. A biztonsagi kamerak felveteleit pedig mar mindenhol elfogadjak a nyomozasban bizonyiteknak.
Sztem a takaritono is el fog tunni, vagy rosszul fog emlekezni... Hagyjak a palit beken, ha tenyleg ott csovezik, es ujra visszamegy, AKKOR tudna csak az ugyved barmit is tenni ellene,... De addig?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.