Jó híréhez méltó körülmények közé költözik majd a fővárosi Raoul Wallenberg szakközépiskola – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kedden az M1 aktuális csatorna délutáni híradójában.

A híradóban elhangzott, hogy a szülők és tanárok hétfő délután gyűlést tartottak. Az iskola honlapján aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy az ezer tanulónak és száz dolgozónak máshol kell elkezdenie a következő tanévet. Budapest egyetlen egészségügyi, szociális és pedagógiai képzést biztosító szakközépiskolájának azért kell székhelyet váltania, mert a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek szüksége van az épületre – mondták a Híradóban.

Balog Zoltán tárcavezető az M1-nek elmondta: a szakközépiskolának azért kell kiköltöznie az épületből, mert az az NKE Ludovika Campusának része.

A miniszter ugyanakkor kiemelte, szeretné megnyugtatni a tanulókat és a diákokat: végleges döntés még nem született. Balog Zoltán közölte: olyan megoldásban érdekeltek, hogy az ottani pedagógiai munka és teljesítmény ne kerüljön méltatlan körülmények közé.

A Wallenberg középiskola bezárásáról már korábban írtunk annak kapcsán, hogy a KLIK az intézmény igazgatóját nem engedte nyilatkozni az ügyről.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Aztán az a méltó hely miért nem jó másnak? Miért nem maradhat, ha annyira szívükön viselik a sorsukat "emberminiszterék"?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
No de végül is arról nem makogott az ,,ájtatos esztergányoló,, hogy hol is lenne az a hely, vagy most csak ,,altatják a jó népet,, aztán kiderül hogy nincs is ilyen hely, oszt. leves...
Jankó123
Mint ha muszáj lenne, úgy osztják a "kormányszendvicset", ami nem más, mint két ígéret között a kancák álma XXXL-es méretben!
kkalman
Emberminiszter? Hááát, ez lehet az év vicce. A kinézete még csak-csak emberszerű, de az egyéb tulajdonsága?
len in black
balog zoltán nem ember, hanem egy báránybőrbe bújt farkas.
De annyira szét van szakadozva a jelmeze, hogy ezt csak az nem veszi észre, aki nem akarja.
nezelodo
Legközelebb mi tetszik meg nekik jártukban-keltükben, és bök rá a vezér a házadra szőlődre, szántódra vállalkozásodra, kisember? Nem sokkal különbözik ez a módszer Rákosi által államosított suszterműhelyek, szabóságok, szervizek stb. elkobzásától!
papa.49
@nezelodo: Ha túl sokáig hagyjuk itt dőzsölni a fiúkat, előbb, utóbb el jön az az idő is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.