A tapolcai vereség után már az is kérdés, Orbánnal 2018-ban lehet-e újra választást nyerni – írja a Népszabadság. A Népszava főszerkesztője szerint csak Orbán van.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Kérdés, hogy O.V. a ciklust kihúzza egyáltalán. Lázár tűnik a legerősebbnek a bandából, de az emberek között nem népszerű.
Aki Én
@coni: régóta hallani, hogy lázár megy a helyére, ő meg megy a várba. Viszont lázár valóban akkora közutálatnak örvend, hogy az hiba lenne. A hírek szerint (és ez néha megmutatkozik) egyiket sem kedvelik már párton belül sem.
Azért azt nem meglátni amit ezek művelnek...
Ja, és még rogán is dobogós a közutálatban. De hogyan is lehetne ilyen embereket kedvelni?
wagabund
Kár nyálat csorgatni..Orbán marad...ezt ő mondta.
a habony féle megtagadás az csak retorikai fogásvolt, némi porhintés a mezőgazdasági dolgozók vakítására...mi meg beszoptuk nagy kárörömmel. pedig csak szopatva vagyunk.
Orbán verhetetlen képességű orátor, úgyhogy a helyére ácsingózóknak bemutatta a feltartott középső ujjacskáját...ami, mint tudjuk, azt jelenti, hogy coki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.