A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja írásbeli kérdést intézett az Európai Bizottsághoz az Altus Zrt.-nek az EU 2014 és 2020 közötti fejlesztési programjaira vonatkozó megbízása kapcsán - közölte szerdán a képviselőcsoport.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nagyon be vanna szarva, hogy a gyuresz beleköp a levesükbe...NAGYON remélem, hogy így lesz. Nem kedvelem a gyureszt , de remélem picit alápirít ezeknek a szarháziaknak.
Aki Én
Hú de nagy a felháborodás. Nem gondoltam volna, hogy a fidesz ilyen felháborodott is tud lenni, mikor valakihez köthető személyről vagy cégről van szó.
Mondjuk ezt várnám, mikor a közvagyon családon és haveri körön belül van szétosztva, személyre szabott kiírásokkal, vagy akár azok nélkül. Vagy mikor ügyészségre, média tanácsba..., zsíros kamu állásokba ültetnek embereket. Érdekes, hogy azok kivétel nélkül hozzájuk köthető. Ennyire pofátlanok nem is lehetnek, ez csak valami vicc lehet.
Jankó123
Gyarmat? Az nem leszünk! De, vigyázó szemed az "Altusra" vesd!
Ennél, még az óvodások is magasabb színvonalat képviselnek.
:-)
Hellcat
Nagyon be vanna szarva, hogy a gyuresz beleköp a levesükbe...NAGYON remélem, hogy így lesz. Nem kedvelem a gyureszt , de remélem picit alápirít ezeknek a szarháziaknak.
szaboria1
Megint csak lejáratják magukat. Arra nem is gondolnak, hogy még jobban magukra irányítják az EB figyelmét.
bencemacska
Nagyon igaz a mondás: "Ki mint él, úgy ítél!"
Nyilván a Fidesz el sem tudja képzelni, hogy valaki tud objektíven is dolgozni, nem csak saját zsebet tömni a közösből! Ha ők nyernének egy ilyen tendert, nyilván nem szakembereket bíznának meg a munkával, hanem "csókosokat"!

Halvány gőzük sincs a becsületes munkáról!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.