Magyarország mintaként szolgálhat más európai országok számára számos családtámogatási intézkedés tekintetében – mondta Hoffmann Rózsa, a KDNP országgyűlési képviselője szerdán Strasbourgban, az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlésének ülésén, az európai szociális rendszerekről folytatott vitában.

Ilyen modellértékű intézményként említette a családi adókedvezmény lehetőségét, illetve a gyermek hároméves koráig járó juttatásokat.

A strasbourgi vitában arról az előterjesztésről esett szó, amely azt tekintette át, hogy az egyes európai országokban milyen szabályozás, illetve gyakorlat érvényesül a gyermekeknek a családi környezetből történő kiemelésére.

Hoffmann Rózsa támogatásáról biztosította az előterjesztést, amely mindenkor a gyermek érdekeinek figyelembe vételét tartja elsődlegesnek, valamint hangsúlyt helyez arra is, hogy a gyermeket óvni kell az erőszak mindenfajta megnyilvánulásától.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Európa menekülj! A végén még rád erőltetik az unortodox gyerek és ifjúságvédelmet, a többi unortodox marhasággal együtt. Vaclav Havel már 2002-ben megmondta: "Ha ez az ember - Orbán - még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
Mi nem hallgattunk az okos szóra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Igaza van Rózsikának. Magyarország példaként szolgálhat Európa számára, az éhező gyerekek számában, a rokkantakkal kapcsolatos bánásmódban, a megadóztatott szolgálati nyugdíjakban, a szegregált oktatásban, az egyházakkal kapcsolatos diszkriminációban, a "politikai elitnek" nevezett csürhe folyamatos hazudozásában.
Aztán még abban, hogy ebben az országban hiperdemokrácia van: minden agyhalott közveszélyes elmebeteg kormányt alakíthat, minden politikai szereplő, akinek az IQ foka a testhőmérsékletét sem haladja meg beszélhet össze-vissza amit akar, s mivel az elmebetegség büntethetőséget kizáró ok, nem is büntethetők. Mindezt ráadásul leöntik egy gagyi álkeresztény mázzal.
Toby
Rózsám - drága !

Soxor elmondtam már neked, hogy a felszippantott fehér porra ne nyomasd az unicumot !
Látod mennyire birkává tesz !
aremy
rózsa igazán leszakíthatna már valaki oszt a harmadik nap után meg ki dobna mint el hervadt gazt.
simmering73
Ennek is csak azért van eggyel több agytekervénye, mint a tyúkoknak, hogy ne szarjon az udvar közepére.
Boszi27
Más európai országok majd eldöntik, hogy honnan veszik a példát-Elfelejtik, hogy határokon kívül nem dirigálhatnak. Miért égeti még magát állandóan?? Pénz nem minden, mert egyszer (remélem) szembesítik a beszédeivel, a tetteivel, ami elől nem bújhat a pénze alá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.