A baromfi terméktanács vezetője szerint tönkremehetnek a termelőik, ha csak a sertéshús áfáját csökkenti az állam. Bár tegnap Rogán Antal még azzal indokolta az intézkedést, hogy a sertéshúsból fogy a legtöbb, ma már úgy érvelt a kormány, hogy azért a disznó árát kell csökkenteni, mert az drágább – derült ki az RTL Klub híradójából.

A DK viszont azzal támadta az intézkedést, hogy a kormány nem veszi számításba, hogy a csirkehús egészségesebb. Szerintük mesterségesen akarják befolyásolni a piacot, még pedig azért, mert Mészáros Lőrincnek, Orbán Viktor jó barátjának nem baromfi-, hanem sertéstelepe van.

A Fidesz erre válaszul azt írta: Gyurcsány Ferencnek csak ellenzékben jut eszébe az adócsökkentés.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
A nyolcszáz államtitkár egyike azt pofázta, --hogy a ró rúgja meg--, hogy azért a sertéshús áfáját kell csökkenteni, mert a zemberek azt fogyasztják leginkább. Nos, én leginkább borjúhúsból szeretnék bécsi szeletet készíteni és bélszínből tatár bífszteket, de nem tehetem, mert húzós az ára! TERMÉSZETESEN SZÓ SINCS RÓLA, hogy méééészaros lőrinc strómant és a főnökét akarják helyzetbe hozni. Á, dehogy!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Nem igaz, Gyurcsány áfát csökkentett, javára legyen írva.Igaz, hogy utána visszavitték de jót akart.
Valóban a baromfihús áfája is legyen 5 %, mert úgy lenne igazságos, bár én nem szeretem.
m.macskosz
A nyolcszáz államtitkár egyike azt pofázta, --hogy a ró rúgja meg--, hogy azért a sertéshús áfáját kell csökkenteni, mert a zemberek azt fogyasztják leginkább. Nos, én leginkább borjúhúsból szeretnék bécsi szeletet készíteni és bélszínből tatár bífszteket, de nem tehetem, mert húzós az ára! TERMÉSZETESEN SZÓ SINCS RÓLA, hogy méééészaros lőrinc strómant és a főnökét akarják helyzetbe hozni. Á, dehogy!
levi
Nem annak a mészáros majomnak vannak disznajai? Meg is van magyarázva, miért is azt csökkentették.
Anna Mária
Jé, a baromfitermelőket még nem tette tönkre a kormány? Hogyhogy eddig kimaradtak?
len in black
Ez a gané kormány mindent tönkre tehet, és tönkre is tesz - mindig, mindent!.
Baromfitermelők?
Nektek annyi
Egy vagytok a sorban, amit a kormány le akar nyúlni, mert van egy kis pénz benne! - no nem nektek, hanem nekik!
picike
a cigiről le kellett szokjak oké a disznóhusról leszoktam oké most a kedvenc csirkém következik szokjak le ,benneteket se kibirni se eltartani nem éri meg ezt meg én mondom !!! KDNP ez nem egy szabad ország vagy mi van már itt Magyarországon . én ezt nem értem már teljesen ki vagyok már akadva pedig általában én nyugodt vagyok. megszabják mit egyek ?a nyugdijamból ami telik te mit mondjak már
picike
nekem nem kell a disznóhusotok kruplira váltok
puki
Nekem lenne egy javaslatom. Dobjuk meg a Mészárost egy ingyen baromfiteleppel, ha már nem volt képes magának lopni egyet. Figyeljétek meg, utána rögtön zuhanni fog a baromfihús áfája is. Mindenki jól jár.
picike
@puki: éltem falun megdöglütt a tehén ingyen adták a tehént vagyis a hust akinek kellett
laszlobihari
@Anna Mária: Egyszer már történt kisérlet a tönkretételben, lásd liba tartók (Bajnai)
laszlobihari
@puki: Én inkább egy kézigránátban gondolkodom. Lassacskán kezdem megérteni (de NEM egyetérteni!!!) az anarchistákat.
Annefors
Ha senki sem tartana rabságban és gyilkolna állatot, nem lenne min siránkozni.
human
Egyértelmű, hogy a haverok cégeit kívánják felfuttatni. A trafikmutyinál is mi volt? Kiosztották a haveroknak a jogokat, majd megengedték, hogy 3-4-szeres árrést alkalmazzanak. Ez nagyon bennfentes információval való visszaélésnek tűnik. De a Tiborcz veje is pont most vett kikötőt és pont most lesz pályázat kikötőüzemeltetésre. Ez is mekkora véletlen.
petike
@laszlobihari: Csak halkan jegyzem meg, hogy barom vagy.
Bajnai cége pénzt tolt a Barneválba, hogy életben tartsák. Csak a zorbánod akkor pumpálta a milliárdokat a Bábolnai ÁG-ba, mert valamelyik haverja akarta sz@rért-hugyért megvenni. Ezért tudta akkor egy évig a Bábolna dömping áron adni a baromfit, ami végleg kinyírta a Barnevált.
laszlobihari
@petike: Bocsáss meg a kérdésért de én azt írtam, hogy már korábban is megtették ha nem is ilyen volumenben, a fitymaSS már akkor is próbálkozott csak nem volt elég idejük hozzá, ezzek után rátolták Bajnaira aki vétlen volt ráadásúl jóhiszemüen segíteni is próbált, igaz akiken segítet azok javarésze el is hitte orbán G. viktor és társai hazudozását és mindenütt verték a nyálukat Bajnai ellen
human
@petike: Röviden és tömören így történt ahogy írtad. Ha nincs a Wallis, akkor legfeljebb hamarabb tönkrement volna a cég és nem lehetne most libajnaizni.
petike
@laszlobihari: Bocs, félre értettem. Örülök, hogy van aki érti a történéseket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.