A baromfi terméktanács vezetője szerint tönkremehetnek a termelőik, ha csak a sertéshús áfáját csökkenti az állam. Bár tegnap Rogán Antal még azzal indokolta az intézkedést, hogy a sertéshúsból fogy a legtöbb, ma már úgy érvelt a kormány, hogy azért a disznó árát kell csökkenteni, mert az drágább – derült ki az RTL Klub híradójából.

A DK viszont azzal támadta az intézkedést, hogy a kormány nem veszi számításba, hogy a csirkehús egészségesebb. Szerintük mesterségesen akarják befolyásolni a piacot, még pedig azért, mert Mészáros Lőrincnek, Orbán Viktor jó barátjának nem baromfi-, hanem sertéstelepe van.

A Fidesz erre válaszul azt írta: Gyurcsány Ferencnek csak ellenzékben jut eszébe az adócsökkentés.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
A nyolcszáz államtitkár egyike azt pofázta, --hogy a ró rúgja meg--, hogy azért a sertéshús áfáját kell csökkenteni, mert a zemberek azt fogyasztják leginkább. Nos, én leginkább borjúhúsból szeretnék bécsi szeletet készíteni és bélszínből tatár bífszteket, de nem tehetem, mert húzós az ára! TERMÉSZETESEN SZÓ SINCS RÓLA, hogy méééészaros lőrinc strómant és a főnökét akarják helyzetbe hozni. Á, dehogy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Annefors
Ha senki sem tartana rabságban és gyilkolna állatot, nem lenne min siránkozni.
human
Egyértelmű, hogy a haverok cégeit kívánják felfuttatni. A trafikmutyinál is mi volt? Kiosztották a haveroknak a jogokat, majd megengedték, hogy 3-4-szeres árrést alkalmazzanak. Ez nagyon bennfentes információval való visszaélésnek tűnik. De a Tiborcz veje is pont most vett kikötőt és pont most lesz pályázat kikötőüzemeltetésre. Ez is mekkora véletlen.
petike
@laszlobihari: Csak halkan jegyzem meg, hogy barom vagy.
Bajnai cége pénzt tolt a Barneválba, hogy életben tartsák. Csak a zorbánod akkor pumpálta a milliárdokat a Bábolnai ÁG-ba, mert valamelyik haverja akarta sz@rért-hugyért megvenni. Ezért tudta akkor egy évig a Bábolna dömping áron adni a baromfit, ami végleg kinyírta a Barnevált.
laszlobihari
@petike: Bocsáss meg a kérdésért de én azt írtam, hogy már korábban is megtették ha nem is ilyen volumenben, a fitymaSS már akkor is próbálkozott csak nem volt elég idejük hozzá, ezzek után rátolták Bajnaira aki vétlen volt ráadásúl jóhiszemüen segíteni is próbált, igaz akiken segítet azok javarésze el is hitte orbán G. viktor és társai hazudozását és mindenütt verték a nyálukat Bajnai ellen
human
@petike: Röviden és tömören így történt ahogy írtad. Ha nincs a Wallis, akkor legfeljebb hamarabb tönkrement volna a cég és nem lehetne most libajnaizni.
petike
@laszlobihari: Bocs, félre értettem. Örülök, hogy van aki érti a történéseket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.