Miután Orbán Viktor a héten bulvármagazinban próbálta magát szimpatikussá tenni, nem meglepő, hogy Gyurcsány Ferenc sem szeretett volna lemaradni mögötte. Így ma egy igazán aranyos fotót posztolt politikusi Facebook-oldalára, amin nemrégiben született kisfiával, Mártonnal látható.

A volt miniszterelnök csak ennyit fűzött a képhez:

:))

Gyurcsány cukiságbombát robbantottForrás: facebook.com/gyurcsanyf

Egyébként Gyurcsánynak bejött a babázás dokumentálása, eddig több mint 13 ezer lájkot kapott érte.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
@verőce21: edig Gyurcsánnyal ellentétben a kis köpcös maffiavezér többszörösen rászolgált már a rácsok mögötti életre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Knapp75: (10:55)
- "a bruttó államadósságról, nem is írtam róla" - Ez egyszerűen hazugság, erről írogattál fentebb, hogy melyik táblázatot hogyan kell megnézni, sőt most is szóba hoztad,
- "egyszerűen nem érted sem azt, amit írsz, sem azt, amit olvasol" - Ez igaz rád fokozottan,
- "a devizahitelesek mentéséhez" - az MNB nyolc milliárd Eurót utalt át december elején eddig a bankoknak a tartalékából, swap ügylet keretében,
- "fingom nincsen, hogyan jön ide" - szerintem neked az egész témáról fingod sincsen, csak nem tudsz méltósággal kihátrálni belőle!

A lakás devizahitelesek havi törlesztőrészleteiről - folyamatban vannak az új szerződések, a 20% havi törlesztő csökkenés ellenkezőjéről korai még nyilatkozgatnod. :)
Knapp75
@verőce21: Te szerencsétlen, olvasd már vissza, miről beszélgettünk! :)
Leírtam, mennyivel növekedett a forint államadósság nominálisan, azóta össze-vissza ugatsz. (pl. a GDP arányos bruttó államadóssággal példálózol, ami szintén csúsztatás, de ebbe nem mentem bele)
Az 1. táblázatról te pofáztál, miközben a másodikat kellett volna nézned. Ennyi.

Azt tudtad, hogy a swap cserét jelent? :)
Az MNB eladhatott volna devizát a bankoknak azonnal, de hogy ne csökkenjen a nemzetközi tartaléka, ezt elnyújtották a deviza swap ügyletekkel.
Mindenesetre mindegy, ha eladás, ha swap ügylet, nem nő tőle a nettó államadósság (csak a nemzetközi tartalék csökken, a forint tartalék viszont ugyanekkora értékben nő...) úgyhogy ismét sikerült totálisan mellébeszélned.

És megismétlem: a jegybanki tartalék nem csökken, évek óta hasonló szinten ingadozik, ellenben a növekvő nettó államadóssággal. Szóval mégsem az MNB-nél kéne keresgélned! ;)

Inkább neked kéne legondolkodnod, hogy ha az alma és a körte között nem látod a különbséget, akkor érdemes-e zöldségest játszanod!
Mondjuk "nemzeti zöldségboltod" lehet még belőle, ha szorgalmas vagy...
Anna Mária
@Knapp75: Csodálom a végtelen türelmedet, leállni vitázni egy fidesztrollal! :)
Knapp75
@Anna Mária: Nem tudok mit csinálni, olyan bőkezűen dobálja a magas labdákat... :)

És még mindig 20%-os törlesztőrészlet csökkenést vizionál, miközben már a fideszes kommunikáció is kihátrált ebből hónapokkal ezelőtt...
Szóltam már az ősszel, hogy az árfolyamgátasoknak elméletileg még nőhet is a törlesztője a forintosítás után, így ne élje bele magát abba a fene nagy csökkenésbe, de még mindig nem frissítette a mondanivalóját.
verőce21
@Knapp75: Egyszóval, mostmár mind a ketten úgy látjuk, hogy 2010 óta zseniális a magyar gazdaságpolitika! (Csak azt nem tudom az elején miért kapálóztál ez ellen?) :)
Knapp75
@verőce21: Ezt hol olvastad tőlem? :)

Próbálj meg néha úgy vitázni, hogy ahhoz kapcsolódsz, amit a másik ír!
Akkor talán nem tűnik majd trollkodásnak, amit művelsz.

Megbeszéltük, hogy 2010-re a jegybanki tartalék fel lett töltve, azóta 7-8000 milliárd forint mínuszt termelt a "zseniális gazdaságpolitika" úgy, hogy közben sikerült a jövedelemkülönbségeket is növelnie és már 30 évre előre is termelt egy kis plusz adósságot a nyugdíjpénztárak kibelezésével.

Ha neked ez zseniális magyar gazdaságpolitika, az csak újabb bizonyíték a "hozzáértésedre". ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.