A Demokratikus Koalíció úgy döntött, hogy amennyit csak lehet, összegyűjt a menekültügyi nemzeti konzultáció kérdőíveiből, a papírt eladják, és a befolyó pénzt jótékony célra, például a gyermekéhezés felszámolására fordítják – mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján a párt elnökségének tagja.

Kerék-Bárczy Szabolcs felszólította a kormányt, hogy állítsa le a kérdőívek nyomtatást és postázását, mondván, az erre fordított összeget jobb helyeken is el lehet költeni.

Kérdésre kifejtette: pártirodáikban lehet leadni, illetve lakossági fórumaikon várják a résztvevőktől, hogy odaadják a DK-nak a konzultációval kapcsolatos levelüket.

Az ellenzéki politikus azt mondta, Orbán Viktor miniszterelnök a bevándorláspolitika terén is "köpönyegforgató és rendkívül hazug" álláspontot képvisel, 2001-ben például még azt mondta, Magyarországnak a következő öt évben több millió bevándorlót kellene befogadnia.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Milliárdos nagyságú összeg megy el erre megint nem? Nos lássuk csak...elég sok ember van akinek egy eygszer 20e forintos támogatás mondjuk nagyon jó lenne. 50e embernek lehetne így segíteni...majdnem egész Tatabánya például...de ha mondjuk 1x is ételosztásra gondolok akkor mer bele se merek gondolni mekkora tömegeket lehetne támogatni. Persze akkor 1 haver se járna jól a "papírmunkán".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.