Jogi eljárásokat indítanak az újságok, a hírportálok és az interneten hozzászóló emberek ellen, amennyiben nem kérnek bocsánatot a várostól. Politikai pedofília Nyíradonyban is? címmel megjelent blogbejegyzésünk annyira megtetszett a magyar online sajtónak, hogy igen sokan átvették, tovább ragozták – többnyire forrásmegjelölés nélkül, ahogy az már a smittelős magyar internetes világban szokás. Nem csodálkozhatunk a felfokozott érdeklődésen, hiszen kedves fotókról volt szó, amiken kedves óvodás gyerekek szavaltak az őket fogadó kedves politikus képviselői irodájában. Nem lehet nem meghatódni eme korszakos fotók láttán!

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
“Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják.”
(John Lennon)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@zöldszem: A link: " Picture not found "
justhpeter
Nyíradony fog engem beperelni, ha nekem nem tetszik, hogy 700 km-re utaztattak gyerekeket egy "politikus" üdvözlésére ? Kinek gurult el a gyógyszere Nyíradonyban ?
Erre nem jó a Hofi választásra vonatkozó idézete, hogy "kapja ..., vagy nyalja ...", mert nem szeretném, ha akárki összenyálazná.
Na most komolyan: bármilyen korú, nemű, iskolásgyereket politikai célra vagy politikai jópont szerzésére felhasználni BŰN. Azaz kedves nyíradonyiak nem reklamálni kell, hanem az elkövetőt büntetni.
zöldszem
@justhpeter: Itt van pl, egy korábbi cikk: propeller.hu/itthon/3095522-toroczkai-szerint-tortenelemhamisitas-ha-fekete-szinesz?all#c1318639
Az első mondat:„Utálom, amikor a gyerekeket is politikai propagandával bombázzák, mérgezik..." A Jobbok vajon miért nem tiltakozik, a parlamentben, hogy el a gyerekektől, az ovisoktól meg főleg. Persze Jobbikost is köszöntöttek.
Az utóbbi hetek történései:
Fideszes államtitkár...
Jobbikos szülinap...
Szennyvíz telep...
Nem tetszett a Kádár rendszer? Itt a Rákosi...:((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.