Sokkoló meglepetés érte a devizahiteleseket a banki elszámolásában. Akár egymillió forint is lehet az utolsó havi törlesztő az autóhitelesek egy részénél, pedig éppen a részletek csökkenésére számítottak. A tanácstalan ügyfelek az RTL Híradót keresték meg, mert nem értik a bankjuktól kapott kimutatást. A pénzintézet szerint mindent a szerződés alapján számoltak. Az elemző azt mondja, az ügyfelek most szembesülnek azzal, hogy évekkel ezelőtt pontosan mit is írtak alá.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Mint mindig, úgy most sem segítettek az arra rászorulóknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@szaboria1: (05:52) A rossz adósságoknak általában ez volt mindig a legfőbb oka.
szaboria1
@verőce21: Emlékszem 2002-ben még a postások is adták a címeket nem bankokhoz hanem közvetítőknek akik szép summáért szerezték a banki hiteleket. Sajnos erről már mára elfelejtkeztek a hitelfelvevők. Pedig ezek a hitelek nagyon rossz hitelek lettek. Pl. mára egy 3 milliós hitel mára már 10 milliós hitel lett.
verőce21
@szaboria1: (13:45) Igen, és ehhez jött még az előnytelen kötelező biztosítás megkötése, a szalonban üldögélő biztosítási ügynökkel. :)
(Amiből soha nem tudott kibújni az illető, akárhányszor váltott utána biztosítót.)
Hellcat
Jó kis fideszes kreálmány ez a devizahitel nem? Meg lehet nekik köszönni.
szaboria1
@verőce21: A biztosító már nekem sem jutott eszembe. A legutóbbi autó vásárlásnál az eredt vizsgálatnál is ott ült egy biztosítási ügynök.
verőce21
@Horizont: (20:14) Nem szokatlan a volt nagy "élettér"?

Szép lehet a kilátás, de vigyázz, mert ha elromlik a lift, annyi lépcsőt mászhatsz mire megjavítják, hogy a mennyországba felérnél vele. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.