A Fidesz-kormány 2010 óta következetesen képviseli a keményen dolgozó emberek érdekeit – közölte a Fidesz pénteken az MTI-vel. A párt hangsúlyozta: ma a keményen dolgozó emberek figyelmet és támogatást kapnak a kormánytól.

"Igazságos, egykulcsos, alacsony személyi jövedelemadót vezettünk be és visszaállítottuk a családi adókedvezményt. Ezzel összesen 3600 milliárd forintot hagytunk a családok zsebében, 1300 milliárd forintot csak a családi adókedvezménynek köszönhetően" – írta közleményében a nagyobbik kormánypárt.

Hozzátették: támogatják a munkahelyteremtő beruházásokat, elindították a munkahelyvédelmi akciót, a legnehezebb helyzetben lévőknek a közfoglalkoztatás keretében biztosítanak munkát.

"Emeltük a minimálbért és megőriztük a nyugdíjak vásárlóértékét, sőt az alacsony inflációval növeltük is. Csökkentettük a rezsit és végigvisszük a bankok elszámoltatását" – idézte fel a Fidesz közleménye.

Felhívták a figyelmet arra, 2016-ban tovább csökkentik a személyi jövedelemadót, a kétgyermekes családok újabb segítséget kapnak a családi adókedvezmény növelésével valamint jelentősen csökkentik a sertés tőkehús áfáját és egyes közszolgáltatási díjak mértékét.

"A Fidesz célja, hogy 2016-ban minden magyar család léphessen egyet előre!" – közölte a párt.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Valaki - aki eltűri a szagukat - szóljon már a csürhének, hogy ma már nem a bakelit lemezek a menők, ergo ennek ismeretében illene új, modern meséket előadni !
A "keményen dolgozó kisemeberek" egyre többet szarnak rátok - patkányok !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Kajálja még valaki ezt a moslékot,,amit az Orbán-konda ,,""közleménynek " nevez ?
papa.49
Nem ünneplik a munkát, mert FINGJUK NINCS RÓLA HOGY MI AZ, CSUPÁN PAPOLNI TUDNAK A MUNKÁRÓL!!!
eszegfu
Szép ez a cél, hogy minden család léphessen egyet előre jövőre... de nem zavar senkit, hogy addigra esetleg a cipőben már nem lesz senki?! Kivándorolnak, vagy itthon "fogynak el" a rendszertelen táplálkozástól, vagy a megfelelő gyógyitás miatt esetleg már meghalnak. Az is lehet bennem van a hiba, mert én nem vagyok olyan optimista, mint O.V.
zöldszem
Gazembert ilyen profin hazudni, még életemben nem láttam, de nem is ez az ami igazán szomorú, hanem az, hogy ezt még most is mennyien benyalják!
Tolvaj horda látszik a törődésetek! "igazságos egykulcsos adó" a minimálbérre is! Bankok elszámoltatása!...
" magyar család léphessen egyet előre!" tudod a szakadék széléről egyet előre nem olyan élvezetes!!
Anna Mária
Már nem is keményen dolgozó kisemberekről van szó?
Megnőttünk hirtelen? :)))
Toby
Valaki - aki eltűri a szagukat - szóljon már a csürhének, hogy ma már nem a bakelit lemezek a menők, ergo ennek ismeretében illene új, modern meséket előadni !
A "keményen dolgozó kisemeberek" egyre többet szarnak rátok - patkányok !
justhpeter
Azért járt le a "keményen dolgozó kisemberek" duma, mert Bayer Zsóti megüzente nekik, hogy a következőt, aki emlegeti pofánvágja az ötös számú tagkönyvével. A duma egyébként nagyon egyoldalú, ha tartalmazná a fidesz-politika által okozott károkat is, megfelelne a fidesz öszödi beszédének is.
Desischado
Hol az adójóváírás?! Közmunka éhbérért! Az adók pofátlan emelése! És sorolhatnám! Komolyan, hányingerem van ettől a hazugságcunamitól!
bretagne
Undorító ez a szövege! Nem veszi észre, hogy már mindenki rajtuk nevet???
Sziszifusz
@Toby: 18:49
A Fidesz miért nem szervezett május 1-i rendezvényt ? Miért nem hívta ünneplésre a "keményen dolgozó kisembereket" ? Hol van a CÖF ?
Ez a bizonyíték arra, hogy nem mernek az elégedetlen emberek elé kiállni. Félnek a spontán összejött tömegtől. Tudatában annak megbocsájthatatlan, történelmi bűneiknek.
Szerintem, megkezdődött a visszaszámlálás, sejtik a sötét jövőjüket !
Toby
@Sziszifusz: Az már 2002-ben is kiderlt, hogy a csürhe csak a saját politikai és gazdasági érdekeit részesíti előnyben, a választóknak választás előtt odadob néhány szem morzsát, a hülye, rövidlátó választó meg örömkönnyekbe tör ki !
Hatalmasat csalódtam a "magyar emberek" előrelátásában, 500 ft.-ért még a krumplit is megdugná, miközben elvesznek tőle mindent, ami értelmessé teszi az életét !
eszegfu
@Toby: 6:41 Én is sokszor dohogok ezen. A másik pillanatban pedig arra gondolok, hogy egyszerüen az emberek már csak a mai napjukat próbálják megoldani, és ebben az örökös napi "pénzzavarban" nincs erejük, talán apátiába süllyedtek, nem képesek még egy kicsit sem előregondolkodni, vagy bármit is tervezni. Ha még van munkája, akkor azt a minimális keresetét sem akarja elveszteni, mert akkor valóban "összedől a világ". Igen nehéz és "fogós" téma ez -- számomra is.
kukac50
Akkor a keményen dolgozó kisemberek fizetése,hogy lehet a megélhetési létminimum alatt ?
Ezt képviselje a Fidesz,hogy ne kereshessen senki nettóban a létminimum alatt!
mate03
@Desischado: Nincs Új a nap alatt! Feltette a régi bakelit lemezt,és azóta sem cserélte le! Göbbels szöveg,de a narancs vérűeknek ez tetszik! Nekem hányingerem van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.