A vita témája: mi lenne, ha bevezetnénk a halálbüntetést, ami tilos az EU-ban? Orbán közben elismerte, hogy blöffölt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez a bizonyos blöffölés a gengszter familyben már családi hagyomány lehet, mert az ifjú kangyerek is valami hasonlóval unatkozik, amint azt elismerte !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@Csizmás Kond: ezek is blöffölnek, mint az Orbán:))Jobb-közép újság hehe:))
Anna Mária
@KERKA: Az Orbánék-féle "rendkívül jó foglalkoztatási adatokban" benne vannak az éhbérnél is kevesebbet kereső közmunkások, valamint a külföldön dolgozók.
Hogy mi lesz Orbán nélkül?
Reméljük, hogy például a hivatalos adatoknak, statisztikáknak hinni lehet. :)
KERKA
@Anna Mária: Én el tudnám képzelni az életemet nélküle:)) meg az egész bagázsa nélkül is:))
Anna Mária
@KERKA: Ezt az élményt én is szívesen kihagytam volna az életemből! :)))
Toby
@Csizmás Kond: Nem az számít, hogy egy-egy lap mit ír, hanem az, hogy a "keményen dolgozó kisemberek" mit éreznek azokból a csodákból, amelyekkel fényezi magát a qrmány !
Ez pedig nem éppen a qrmány mellett szól !
Pl. a nyugisoknak 2016-ban is csak 1,6 %-os emelés várható, pedig a szajkó úgy szól, ahogy a lengyel sajtó zengi ! Akkor miról is van szó ? És csak a nyugisokról szóltam !
Csizmás Kond
@Toby: Hogy mi számit ?...az egyéni kiértékeléstől függ.
Az itt folyton Orbánozó beírók sem mindenik akkora rendszerellenes csak a közösség kedvéért ricsajoznak...és ez látszik a választásokkor.
Szerintem Orbán az a sok ilyen-olyan rágalom ellenére az egyik legelőrelátóbb politikus ma európában. Majdnem mindenki megkritizált intézkedését átvette valamelyik vagy több is az unió országai közül. Nem az a jó politikus a ki a tömegek hőgörgése szerint határoz ugyanis azok 99%-nak fogalma sincs semmihez hanem mások után tesz amit tesz.
Semmi nem jó a világban ha elkezdjük lebontani és úgy vizsgáljuk, mert kiderült az élelemről is hogy mérgező vagy betegséget okoz, az víz fertőz ..a politikát is ha egyénekre osztjuk akkor mindenkinek van egy vagy akármennyi pont ami neki nem tetszik..
A politika nem az egyénről szól hanem a jövőről a jövő tömegéről és ha ezt nem úgy veszed akkor nincs az a politikus aki tetszeni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.