Jövő csütörtökön jelenik meg az összeállítás a 100 leggazdagabb magyarról. A listáról annyit lehet tudni, hogy két évtizedes "láthatatlanság" után most felkerült Simicska Lajos is, aki a vállalkozásai átlátható és egyértelmű tulajdonosi szerkezetének hiánya miatt maradt ki korábban az összeállításból. Továbbá Nyerges Zsolt is a "nagy színre lépők" táborát erősíti. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Helyet kérek. Jön Lőri a mindenes...
Toby
Orbánc elrendezte, hogy Sumácska nehogy kimaradjon, de vajon orbánc - a geci ! - miért nincs a listán, bár olvastam egy óvatos becslést, miszerint 8-10 mrd lehet "minyimum" a főgenyó számláin - jó részt külföldön !
bakegya
FOGADOK-orbán mindegyiket veri-de mivel egyik gyík sem sejtheti mikor államosítja be a teknős bármelyik retket is DOKUMENTÁLNI KELL NEKIK AKÁR A LOPOTTHOLMIT IS !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.