Még ebben az évben megszabadul a kormányzat minden olyan állami szereplőtől, aki Simicska Lajos köreihez köthető. "Lajos embereinek menniük kell" – mondta egy bennfentes a Figyelőnek.

Így már a NAV-elnök Vida Ildikó sem sokáig maradhat a helyén, távozása már csak azon múlik "Orbán Viktor mikor adja ki a parancsot". Bár a Figyelő szerint az is elképzelhető, hogy Vida beleáll a harcba és nem fog magától lemondani.

„Simicska Lajos embereinek menniük kell"

Rajta kívül érintett lehet még például Baji Csaba, aki a Magyar Villamos Műveket igazgatja, de Dávid Ilona is, aki elismerten jó munkát végez a MÁV-nál – igaz, ezért alaposan meg is fizetik.

Ám hiába a szakmai rátermettség, a bizalomvesztés miatt a teljes Simicska-körnek mennie kell.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Szerintem, meg Orbánnak is mennie kell, már alig várom a napot, amikor végre lapátra kerül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Mivel nyakig sáros, sajnos, nem fog simicska borítani. De - bár nem ismerem, - azt sem tudom róla elképzelni, hogy szótlanul fog tűrni. bár eddig nem igazán tett semmit sem. De azért bízom benne, hogy valahogy megoldja, hogy ki tudja borítani a szennyest, de ő megússza! Ha orbánék buknának, és mennének életfogytiglan a börtönbe, még abba is belenyugodnék, hogy simicska megússza, bár neki oroszlánrésze van abban, hogy ez az aljas maffia banda itt ül a nyakunkon! A nav nagyasszonyra kiváncsi vagyok, mit fog lépni. sokat tud, de szerintem jó nagy pénzzel betömik a száját.
mate03
@Desischado: Nem borít bilit,de tud még Simicska Orrbán orra alá borsot törni! Van olyan buli amiből Lajost kihagyták! Lesz még itt cirkusz nem is kicsi!
Bercifiu
@Fradigege: Ilyen anyagi háttérrel én is eltűnnék az ismerősök elől.
Magyarul, szarnék a világra.
Desischado
@mate03: Amíg egymást ütik addig semmi kifogásom ellene. Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!
kata53
Lajos! Ideje lenne előjönni újabb disznósággal! Mire vársz? Biztosan van még a tarsolyodban valami csemege, amivel végre tönkre teheted a volt haverodat!
kukac50
Orbán minden szakértelmet nélkülöző emberét helyzetbe akarja hozni,aki útjába áll azt eltakarítja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.