Több üzletéről és prospektusáról is eltüntette a CBA nevet a CBA, hamarosan az összes, CBA Príma kategóriájú boltról lekerül az üzletlánc neve – írja a Cink.hu. Először a postaládákba dobott CBA-szórólapokon szúrta ki a Cink.hu, hogy eltűntek róla a CBA-logók, helyette a Príma név díszeleg, alul pedig egy Max Csoport logó áll a papíron a CBA Max Csoport helyett. Az is kiderült, hogy a cég már több üzletéről is eltüntette a CBA-logót.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
A kormány a CBA-t isteníti, mint magyar multit. De azt nem mondják meg, hogy azon kívül, hogy magyar mivel is jobb, mint egy nyugati multi? Talán jobbak a fizetések? Nem. Talán jobbak a munkakörülmények? Nem. Talán olcsóbbak az áruk? Neeeeem.
Jankó123
Ahogy a kormány ez az "akárhogyis hívják" (BCA, ABC,CBA) ugyanúgy a megtévesztés taktikáját alkalmazza.
Fradigege
Nagy sumákság borítja be Szerelmes országunkat ködfátyolos életét.
nyanya001
Azért, merg a sz@rt átnevezik fosnak, az attól még sz@r marad !
micfild
@nyanya001: De azért ha felteszik a polcra mégis lekvárnak képzeli magát.
justhpeter
Beleillik ennek a körnek a gondolkodásába. Ezt csinálták állandóan. Normális munkával nem lehet akkora hasznot előállítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.