Mintegy 10-12 milliárd forint értékben csökkentené a kormány a különböző eljárási díjakat, illetékeket - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Figyeld a jóságos parasztvakítást !

"Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán kifejtette, aki dolgozott az önkormányzati világban, tudja, hogy sok olyan eljárási díj maradt a rendszerben, amelyek manapság a hivatalok működési költségeiben már benne vannak. "

Tehát tudnak róla, hogy vannak felesleges költségek, ahelyett, hogy élből megszüntetnék,vagy csökkentenék, csinálnak egy " mond meg, mit nem akarsz fizetni" című mesefilmet, hogy könnybe lábadjon a bódös lábú adózó szeme, ekkora jóság láttán !

Ahogy csökken a birkatábor, még megérjük, ,hogy az önkormányzat fizet a polgárnak az eljárás megindításáért !
nezelodo
Érdekes lenne egy statisztikát összeállítani, hogy mennyi ilyen illetéket vezettek be, illetve növeltek meg országlásuk alatt, és mennyit szüntetettek meg! Alighanem ennek a nagyon szimpi Kovácsnak is mondhatná a gazdája, "nix ugri-bugri"!
Olyan lesz ez is mint a rezsicsökkentés, amikor felemelik a szolgáltatás havi díját 35 %-al, aztán nagy csinnadrattával elengednek belőle 20 %-ot, hogy örüljön a birka szavazó a szemfényvesztésnek.
Jankó123
Szép ígéretek.
Csak mostanában egy kissé elburjánztak!
:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.