A zseniális kivonulását levideózó és Youtube-ra feltöltő mentősofőr az egész világ tiszteletét kivívta, felvétele futótűzként terjed az interneten. Csordás Tibor most mégis azt nyilatkozta a Nyugat.hu-nak: a hirtelen jött népszerűség nem neki szól, hanem az összes bajtársának, akik ugyanezt csinálják nap mint nap.

Csordás arról is beszélt, ha az emberek felkapják a fejüket, és közülük csak egy vagy két másképpen, vagyis jól cselekszik legközelebb, amikor mentőautó jön mögötte, akkor már megérte.

A mentősofőr vezetési rutinjáról azt mesélte, már gyerekként apja ölében tekergetette a buszkormányt. Jogosítványa 23 éve van, ebből 13 éven át taxizott, és lassan tíz éve dolgozik az Országos Mentőszolgálatnál. Emellett a munkájához jól is kell ismerni a várost; ő pedig szerencsére elmondhatja, hogy nem nagyon van Budapestnek olyan része, amit ne ismerne.

Az internetet letaroló mentősofőr szerint nem neki szól a hirtelen jött népszerűség

Hogy kivonuláskor mennyire van felfokozott állapotban egy mentősofőr, arra azt felelte:

(...) természetesen az ember más állapotba kerül, amikor sziréna szól a feje fölött, de maximálisan higgadtnak kell maradni ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk a dolgunkat, és odaérkezzünk épségben, ahol a segítséget várják.

Az interjú további része itt olvasható.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nemcsak vezetésből, píárból is ötös..

Gratulálok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok