Nőket támadott meg az utcán egy 31 éves férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat elfogták és őrizetbe vették, majd pszichiátriai kezelésre vitték – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Fülöp Gergely elmondta, hogy a férfi kedden a nyírségi nagyváros Arany János utcájában a karjánál fogva megragadott egy fiatal nőt, és megpróbálta őt az autójába tuszkolni, miközben szexuális tartalmú utalást tett neki.

A bejelentés után a rendőrök egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, egy kállósemjéni lakost. Kiderült, hogy a férfi hasonló módon további két nőt támadott meg a környéken, de azoknak is sikerült kiszabadítaniuk magukat és elmenekültek, egyiküknek sem esett baja.

Az elfogott férfit személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt vették őrizetbe, majd a pszichiátriára vitték. Egyelőre nincs kihallgatható állapotban.

Fülöp Gergely megjegyezte: mindhárom eset nappal történt, és senki nem sietett a megtámadott nők segítségére.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Hát persze.
Magyarországon fel sem tűnik, ha valaki egy nőt rángat.
1magyar
@Anna Mária: A sok munkanélküli, segélyes nélkülöző ember sem tűnik fel a kormánynak sem.
Van "példakép".
Fradigege
Ha lecsapnák a farkát fel sem tudna merülni benne a hajlam. És az eszközt is elvennénk tőle, amivel véghez vinné a bűncselekményt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.