Az Együtt szerint a jövő évi költségvetés "felzabálja az ország jövőjét", az oligarchakormányzást, valamint a hatalmas állami bürokráciát szolgálja.

Egy polgári ország vezetője éljen úgy, mint egy polgár, és ne úgy, mint egy király

- jelentette ki Szelényi Zsuzsanna, a párt független országgyűlési képviselője szerdán, a Kossuth téren tartott sajtótájékoztatóján, ahol bírálta a többi közt a miniszterelnök várba költözését, a futball jelentős forrásait, valamint azt, hogy a kabinet sok milliárd forintot költ a paksi beruházásra.

Drámainak ítélte, hogy újabb 40 milliárd forint jut a közfoglalkoztatásra, ezek helyett szerinte az oktatásra, az egészségügyre és valód munkahelyek teremtésére kellene nagyobb forrást biztosítani.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán a 2016-os költségvetés parlamenti benyújtásakor arról számolt be, hogy az adócsökkentés költségvetése lesz a jövő évi büdzsé, a hiány 761,6 milliárd forint lesz, míg az államadósság a GDP 73,3 százalékra csökkenhet jövő év végére.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez a kormány öt év alatt már felzabálta az ország jövőjét. No future.
simmering73
Ez a kormány öt év alatt már felzabálta az ország jövőjét. No future.
verőce21
Akiknek nemcsak a fröccsök, kispörköltek és kedélyes vacsorák boldog emlékképei jelennek meg a képzeletében, itt kreatívan kiélhetné magát néhány innovatív ötlettel.

vizpartifejlesztesek.blog.hu/2015/04/17/a_vilag_legeldugottabb_szigete_palyazatot_hirdet
Tristan da Cunha sziget
1magyar
Az Olimpia lesz még egy nagy bukta. Az évszázad csalásával a devizahitelekkel, a munkanélküliséggel tönkretették ennek a generációnak az életét de még az unokáink sem fognak felállni a nyomorból.
A vezetők,politikusok,csókosok,oligarchák jól élnek a többiek terhére.
justhpeter
Kérem, tisztelt lakosság ! Jövőre csak olyan dolgot tervezünk, amiből valamennyit ki lehet venni. Hogy mennyit, az majd 2017-ben kiderül. Addig pedig pofa be !
nyanya001
erről mélyen kussolnak !
Több mint 113 milliárd forint szerepel a Paks II Zrt. tőkeemelése címszó alatt a 2016. évi költségvetés tervezetében. Az összeg rendeltetéséről nem sok derült ki Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján. A miniszter viszont megjegyezte, hogy jövőre megkezdődik az orosz hitel lehívása, és bejelentette a projektcég új vezetőjét, Bán Tamást.
Az idei 28 után jövőre már 113,1 milliárd adóforinttal száll be a költségvetés a Paks II Zrt. (az atomerőmű-bővítési beruházás projektcége) finanszírozásába. Lapunk kérdésére, hogy mi kerül ilyen sokba a még mindig csak az engedélyezés – és 2016-ban is legjobb esetben csupán a tervezés – fázisáig jutó előkészítésben, a miniszterelnökséget vezető Lázár János nem adott egyértelmű választ, de célzott rá, hogy a jövő évben már az orosz hitel első részletének a lehívására is sor kerül.
nol.hu/belfold/szazmilliardot-csengetunk-ki-a-semmiert-es-azt-sem-tudjuk-kinek-1534053

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.