Aki nem ért egyet a nemzeti konzultáció manipulatív céljaival, az küldje vissza az ingyenesen feladható üres borítékot a kormánynak - erről kezd kampányt a Helsinki Bizottság civil szervezet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Semmit sem fogunk megtudni az üres és be nem érkezett, vagy különleges válasszal visszaérkezett borítékokról. Csak azt, hogy a konzultáció sikeres volt, az emberek üdvközlik a kormány szándékát, és egyetértenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@JAJMÁR: ilyen szempontból jobb lenne valőban -ha pl önkéntesek gyűjtenék össze a levélszemetet minden településen és zárt urnában bizonylatolva adnák le ha jól emlékszem a Lendvai utcában-hihetetlen min kell tornázni egy fasizálódó,rasszizmusra felbujtó országban.
legacy
Az én borítékom nem lesz üres!
Némi széklet minta lesz benne.
De ha elszalad a szekér (velem), akkor több lesz benne - mint némi.
JAJMÁR
@bakegya: 19:16 Tényleg, külön kellene gyűjteni, jó ötlet .
verum
No, megkaptam Viktorunk levelét.
Első pillanatban a levél valahogy mocorogni kezdett a kezemben a kuka felé.
De erőt vettem magamon és a mocorgó levélen. Visszaküldöm, mégpedig kitöltve.
A kérdések kilencven százalékában nemmel voksoltam. Hadd tudja meg a véleményem, ha az ország úgysem fogja megtudni az eredményt. Legyen csak sumákolás és dobják ők a szemétbe a véleményem, én válaszoltam nekik!
verum
Most olvasom Karácsony Gergely facés oldalán a következő idézetet. Lehet, hogy ezt is rá kellett volna másolnom a válaszlevelemre?
"Mert az egynyelvű és egyszokású ország gyenge és esendő. Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.