Nem hangzott el a Közgép neve a gyaloghíd kapcsán, viszont óriás kerékpáros fejlesztéseket látott a miniszterelnök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Pedig igazán megemlíthette volna, hogy a Közgép ugyan képtelen volt határidőre megépíteni, de ő és a keményen dolgozó kisemberek befejezték.

Ja, és nem a Jóisten, hanem 0rbán és a büszke nemzeti érzelmű emberek vitték fel Zsigó Róbert dolgát az államtitkárságig, már ha jól idéztem az Indexnek ezt a nehezen érthető és elég zagyva mondatát („jóisten felvitte Zsigó Róbert a dolgát az államtitkárságig”).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
már megint egymás szájában turkálnak.Milyen szépen hangzott volna a ha a tisztelt élettárs hölgy gátját avatták volna fel!

Ezek ahoz, nem tökös legények!
nemkati
@eugen4402: Lehet, hogy a képeken nem eléggé látszik, de szerintem ha oda-vissza megy rajta egy kerépáros, akkor a gyalogos már nem fér el kényelmesen.
vs.hu/i/hid-009-jpg.exact679x453.jpg

Az autók felhajtását meg lehet akadályozni többféleképpen is. De nem biztos :))
www.youtube.com/watch?v=4oji93QA8g4
papa.49
Miért csodálkoztok eddig ugyanez volt mindig a más babérjaival ékeskedik az ápolt!!!
eugen4402
@nemkati: Igazad van, az első képet eddig nem is láttam. Régen egy függőleges oszloppal akadályozták meg a gépkocsi forgalmat, talán itt is bevált volna, ha egy méterrel szélesebbre csinálják, biztonságosabb lenne...
Ja, és azt a "terepjárót" biztosan elbírná.:-)
justhpeter
Baja egy normális város, szép helyen van, a nép ott is okosabb, mint a vezetői, de a bajaiak nem szoktak más munkájával dicsekedni.
karma1
Ha a vezir mar tobb mint egy eve keresztbetett Simicska beruhazasainak, akkor megis, mit gondolt a csuti orias? De azert, mert a beszedeben direkt nem emlitette meg a KOZGEP- et, azert szokott minden hidfonel egy " stablista" lenni, akik epitettek. Ha ebbol is kihagyta oket, akkor felveheti a jelzoi koze a " notorius" hazudozo megtisztelo cimet is.
Egyebkent amikor a kerekparozas fellenduleserol vizionalt, akkor az a par szazmillio kinai " kemenyen dolgozo kisember" lebeghetett a szeme elott, akiknek ez " a" jarmuvuk, barmilyen kemenyen is dolgoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.