A rendőrség megerősítette: az eltűnt gyáli fiú holttestét találták meg vasárnap. Ugyanakkor a korábbi feltételezésekkel szemben a halottszemle az idegenkezűséget elsődlegesen kizárta.

A rendőrség így írt az esetről a honlapján:

Állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2015. május 17-én a délutáni órákban Gyálon, ahol egy családi ház udvarán megtalálták annak a 19 éves fiatalembernek a holttestét, aki öt héttel ezelőtt tűnt el. (...) A további eljárást igazságügyi orvosszakértő bevonásával folytatja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezzel párhuzamosan a hvg.hu arról írt: az áldozat részegen ment haza, emiatt nem tudott átmászni kerítésükön – emiatt veszíthette el fél pár cipőjét is, amit eltűnése másnapján meg is találtak. Ezt követően a szomszéd felől próbált haza jutni, de a sötétben valószínűleg nem vette észre a kutat, amibe zuhanva belefulladt annak vízébe.

Gyilkosság helyett baleset áldozata lehetett a gyáli fiúKépünk illusztráció. Forrás: blog.fracasnoir.com

A fiú eltűnése kapcsán sokan emberrablásra vagy gyilkosságra gyanakodtak, mert mikor utoljára látták őt, egy ismeretlen, magát ukrán kamionsofőrnek kiadó férfival látták, aki agresszíven viselkedett.

Frissítés: A fiú halála kapcsán a család is megszólalt és kérik, hagyják őket békében gyászolni – írta a ripost.hu.

Kedves Mindenki! Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy Patrik sajnos elhunyt. Kérek mindenkit, hogy a családot méltó tisztelettel illesse meg, és ne a Facebookról, tőlünk akarjon informálódni. Köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában kivette a részét a keresésből.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

iskolakerülő
Baleset volt, ügy lezárva. Így nem kell dolgozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@bencemacska: Azt eltudom képzelni, hogy részegségében bele esett a kútba...azt én sem értem, hogy miért akart a kerítésen átmászni ha volt kapu.
eugen4402
- Részeg ember esetleg nem találja meg a kapukulcsát.
- Részeg ember esetleg nem találja meg a csengő gombját.
- Részeg embernek nincs egy cimborája, aki hazakísérné? A kút meg nincs lefedve? Bezörgetni se lehet egy ablakon? Franc se érti ...
KERKA
Sajnos megtörtént, sajnálom azt a fiatal fiút és a családját. De azt a kutat megvizsgáltatnám, mennyire volt balesetveszélyes. A gazdája azt mondta, abból szokta öntözni a kertet. Miért nem volt befedve?
Knapp75
@eugen4402: A részeg emberek nem tudják egymást hazakísérni, a részegek mellé meg hol találsz az éjszaka közepén józanokat, akik kísérgetnék őket?
Durva, de aki elég felnőtt az ivászathoz, az a hazajutás kockázatát is fel kell, hogy vállalja.

@KERKA: Szerintem sok ezernyi befedetlen kutat találnál a kertekben, én is láttam már egyet-kettőt. Ahol nem él kisgyerek, ott nem mindig fárasztják magukat ezzel. A tulaj általában ismeri a járást, arra meg nem számíthat, hogy valaki éjszaka keresztüloson a kerten...
eugen4402
@Knapp75: Nagy igazság rejlik szavaidban, zömmel el is fogadom az álláspontodat, ám -ha emlékezetem nem csal- a részegségnek is vannak fokozatai. Felénk íratlan szabályként működött, hogy a félrészeg hazakísérte a háromnegyed részeget, vagy hívott egy taxit, és hazafuvarozta. Rég volt...
csa-csa
@KERKA: " Miért nem volt befedve?"
pont ezt akartam kérdezni?? A tragédiától függetlenül is szigorúan felelősséggel tartozik a kút tulajdonosa! Akár a saját családjából is belezuhanhat valaki, vagy a kutyusa akár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.