Orbán Viktor hétfőn látogatott Debrecenbe és egyebek mellett a menekültek kérdéséről is beszélt.

Szerinte különbséget kell tenni a menekültek és a bevándorlók között, utóbbiak azért jönnek el hazájukból, mert jobb életet remélnek maguknak.

Nem lehet egy országba úgy megérkezni, hogy a fogadó ország törvényeinek megsértésével kezdik az életüket, vagyis illegálisan átlépik a határt – fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve, hogy ez bűncselekmény.

A sajtótájékoztató egyik hangsúlyos eleme volt, hogy mi lesz a debreceni menekülttábor sorsa. Orbán Viktor előbb elmondta, hogy ő inkább bevándorlótáborról beszélne inkább, de ami a legfontosabb eleme az ügynek, hogy szerinte nem bővítik majd, hanem teljesen be is zárják, az ott élőket pedig szerinte haza kell küldeni.

Orbán Viktor hozzátette: kedden Strasbourgba utazik, ahol az Európai Parlament plenáris ülésén "Magyarország ismét napirenden van", az egyik ok pedig a menekültpolitikával kapcsolatos magyar álláspont.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@kakaósbögre: A menekülttáborban nincsenek idióták. Ez a különbség a parlament és a menekülttábor között.
papa.49
@justhpeter: @kakaósbögre: Én viszont a menekült táborba zárnám be a pacákot, úgyhogy minden bent lévő menekült tudja meg hogy kizáratta be a tábort!!!
verum
"Az EU tavaly 1,5 millió eurót adott menekültügyi fejlesztésre, ha akarjuk, sem zárhatjuk be a debreceni tábort, hiába ígérte ezt a kormányfő."
propeller.hu/itthon/3105138-sulyos-kovetkezmenyekkel-jarna-ha-orban-bezaratna?all#c1333969
verum
Szokás szerint a pénzt elverné, a menekülteket meg hazapaterolná.
Ettől van hát ez a nagy harca a bevándorlókkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.