Elkezdődött az országgyűlés keddi ülése és ahogy lenni szokott, már a napirend előtti felszólalások alatt megindult a pártok közti adok-kapok. A jobbikos Szilágyi György arról beszélt, a miniszterelnök elismerte: az állami megrendelések odaítélésénél, a közbeszerzéseknél az ő kénye-kedve, az urambátyám viszony szerint döntöttek, nem a jogszabályoknak megfelelően.S

Szerinte Orbán Viktor ezzel nemcsak bűncselekmény elkövetésével vádolta meg saját magát, hanem azt is beismerte: ő akarta az offshore-cégeket helyzetbe hozni – fogalmazta meg vádjait, utalva Eleni Tsakopoulos Kounalakis volt amerikai nagykövet napokban megjelent könyvére, amely szerint Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter minden héten leült a kormányfővel, átnézték a középítkezési projektek listáját és eldöntötték, melyik pályázatok nyerjenek.

Fónagy János, a fejlesztési tárca államtitkára cáfolta az állításokat, kifogásolva, hogy a Jobbik egy Magyarországról elég dicstelenül távozott amerikai nagykövet emlékiratait tekinti autentikus hírforrásnak.

A Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottság 2012 közepén jött létre – ismertette –, az uniós források kifizetésének gyorsítására. A több miniszterből és a kormányfőből álló testület az uniónak benyújtandó operatív programokat, a fejlesztési akcióterveket tárgyalja – sorolta, hangsúlyozva: a bizottság sosem tárgyalt a kivitelezésről, ez nem a kompetenciája.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szerintem ez rágalom. Biztos, hogy kizárólag Fortuna keze van a dologban, hogy a nemzeti vej idén 4.000.000.000 közbeszerzésnél tart. Ez tuti qrva biztos... A Lőri pedig egyszerűen egy géniusz, ennyi. Simicska pedig tök véletlen a vezérnek címzett beszólása napján engedte el Fortuna asszony kezét. Itt sem látok összefüggést.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Igenis, ha egy országban valaminek a megcsinálásához csak 1 - azaz: egy - ember ért, akkor miért ne legyen ő a nyertes ? Csak azért mert ő a százlábú férje ? Arról nem beszélve, hogy miért tehet arról a kormány, hogy ebben az országban mindenhez csak egy ember ért ? Most tovább gondolkodom... Mészáros nevű felcsuti...mezőgazdász, polgármester, gázszerelő...
Ha a bevezetés igaz, és a legjobban a gázszereléshez ért, akkor az előző logika szerint polgármesterként görény, parasztnak meg tahó...
Már megint össze vagyok zavarodva.
Desischado
Érdemes volt a vőnek benősülni az orbán családba! Tényleg a "saját" lábukon állnak, a pap segítségével! Inkább közpénzből, a miénken, sajnos!
Vizual
Amit szabad Jupiternek nem szabad a kis ökörnek. Már eljött az idő, hogy lássuk mihez is ért ez az ember. Jogász nem mond ilyeneket. De az a pár évtized a Parlamentben elnyomta a jogi érzékenységét. Nem látja...
evacica
Ugyan már nem történt semmi csak véletlenül Orbán igazat mondott, Bevallotta, hogy ő dönti el, hogy ki nyerjen meg egy pályázatot! Példa, hogy hogy nyesegeti a veje a milliárdos pályázatokat /még jó, hogy kislánya szerint a kedves papának nincs hozzá köze, mert ők a saját lábukon állnak, hiába nem esik messze az alma a fájától! Így lett 4 év alatt a zseni Mészáros is milliárdos,meg a többi haver! Próbálta volna ezt Gyurcsány csak egyszer is megcsinálni, már rég a sitten lenne!Sukoró miatt is kész boszorkány üldözést rendeznek pedig ott nem történt semmi! Pofa és gátlástalanság kell ehhez! Ja meg egy birka nép!
magyarbakancs
"Jobbik: Orbán bűncselekménnyel vádolta saját magát"
Az egész Orbán izmus bűncselekmény.
mate03
@justhpeter!:Ezeken a dolgokon,kár agyalni !Ha az ember komolyan veszi akkor bele hülyül!Nem tudom elfogadni az egyszemélyes irányítást!De mit tudok csinálni?Ez a sok rezignálttá vált Magyar,nem képes felemelni sem a szavát sem a seggét a fotelból!Inkább tűr és nyel!Én már vén szar vagyok,sokat már nem tehetek!Csak a fiatal nemzedéken csodálkozom! Inkább elhagyják az országot,de hallgatnak mint szar a fűbe!Cáfoljon meg aki tud!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.