Elkezdődött az országgyűlés keddi ülése és ahogy lenni szokott, már a napirend előtti felszólalások alatt megindult a pártok közti adok-kapok. A jobbikos Szilágyi György arról beszélt, a miniszterelnök elismerte: az állami megrendelések odaítélésénél, a közbeszerzéseknél az ő kénye-kedve, az urambátyám viszony szerint döntöttek, nem a jogszabályoknak megfelelően.S

Szerinte Orbán Viktor ezzel nemcsak bűncselekmény elkövetésével vádolta meg saját magát, hanem azt is beismerte: ő akarta az offshore-cégeket helyzetbe hozni – fogalmazta meg vádjait, utalva Eleni Tsakopoulos Kounalakis volt amerikai nagykövet napokban megjelent könyvére, amely szerint Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter minden héten leült a kormányfővel, átnézték a középítkezési projektek listáját és eldöntötték, melyik pályázatok nyerjenek.

Fónagy János, a fejlesztési tárca államtitkára cáfolta az állításokat, kifogásolva, hogy a Jobbik egy Magyarországról elég dicstelenül távozott amerikai nagykövet emlékiratait tekinti autentikus hírforrásnak.

A Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottság 2012 közepén jött létre – ismertette –, az uniós források kifizetésének gyorsítására. A több miniszterből és a kormányfőből álló testület az uniónak benyújtandó operatív programokat, a fejlesztési akcióterveket tárgyalja – sorolta, hangsúlyozva: a bizottság sosem tárgyalt a kivitelezésről, ez nem a kompetenciája.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szerintem ez rágalom. Biztos, hogy kizárólag Fortuna keze van a dologban, hogy a nemzeti vej idén 4.000.000.000 közbeszerzésnél tart. Ez tuti qrva biztos... A Lőri pedig egyszerűen egy géniusz, ennyi. Simicska pedig tök véletlen a vezérnek címzett beszólása napján engedte el Fortuna asszony kezét. Itt sem látok összefüggést.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Szerintem ez rágalom. Biztos, hogy kizárólag Fortuna keze van a dologban, hogy a nemzeti vej idén 4.000.000.000 közbeszerzésnél tart. Ez tuti qrva biztos... A Lőri pedig egyszerűen egy géniusz, ennyi. Simicska pedig tök véletlen a vezérnek címzett beszólása napján engedte el Fortuna asszony kezét. Itt sem látok összefüggést.
justhpeter
Igenis, ha egy országban valaminek a megcsinálásához csak 1 - azaz: egy - ember ért, akkor miért ne legyen ő a nyertes ? Csak azért mert ő a százlábú férje ? Arról nem beszélve, hogy miért tehet arról a kormány, hogy ebben az országban mindenhez csak egy ember ért ? Most tovább gondolkodom... Mészáros nevű felcsuti...mezőgazdász, polgármester, gázszerelő...
Ha a bevezetés igaz, és a legjobban a gázszereléshez ért, akkor az előző logika szerint polgármesterként görény, parasztnak meg tahó...
Már megint össze vagyok zavarodva.
Desischado
Érdemes volt a vőnek benősülni az orbán családba! Tényleg a "saját" lábukon állnak, a pap segítségével! Inkább közpénzből, a miénken, sajnos!
Vizual
Amit szabad Jupiternek nem szabad a kis ökörnek. Már eljött az idő, hogy lássuk mihez is ért ez az ember. Jogász nem mond ilyeneket. De az a pár évtized a Parlamentben elnyomta a jogi érzékenységét. Nem látja...
evacica
Ugyan már nem történt semmi csak véletlenül Orbán igazat mondott, Bevallotta, hogy ő dönti el, hogy ki nyerjen meg egy pályázatot! Példa, hogy hogy nyesegeti a veje a milliárdos pályázatokat /még jó, hogy kislánya szerint a kedves papának nincs hozzá köze, mert ők a saját lábukon állnak, hiába nem esik messze az alma a fájától! Így lett 4 év alatt a zseni Mészáros is milliárdos,meg a többi haver! Próbálta volna ezt Gyurcsány csak egyszer is megcsinálni, már rég a sitten lenne!Sukoró miatt is kész boszorkány üldözést rendeznek pedig ott nem történt semmi! Pofa és gátlástalanság kell ehhez! Ja meg egy birka nép!
magyarbakancs
"Jobbik: Orbán bűncselekménnyel vádolta saját magát"
Az egész Orbán izmus bűncselekmény.
mate03
@justhpeter!:Ezeken a dolgokon,kár agyalni !Ha az ember komolyan veszi akkor bele hülyül!Nem tudom elfogadni az egyszemélyes irányítást!De mit tudok csinálni?Ez a sok rezignálttá vált Magyar,nem képes felemelni sem a szavát sem a seggét a fotelból!Inkább tűr és nyel!Én már vén szar vagyok,sokat már nem tehetek!Csak a fiatal nemzedéken csodálkozom! Inkább elhagyják az országot,de hallgatnak mint szar a fűbe!Cáfoljon meg aki tud!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.