Megkezdődött a büntetőtárgyalása a Fővárosi Törvényszéken annak a férfinak, aki tavaly augusztusban villamos elé lökött egy idős nőt. A 42 éves hajléktalannak nem ez az első ügye, így most együtt tárgyalják az emberölést a korábban elkövetett garázdasággal, rongálással és könnyű testi sértéssel.

A 444 sorra vette a férfi bűnlajstromát az elmúlt évekből. Korábban is előfordult már, hogy idegeneket rúgott meg, tavaly júniusban egy gördeszkázó fiatalra támadott rá. A Margit hídon közlekedő deszkásnak nagyobb szerencséje volt, mint az augusztusban ellökött hölgynek, neki csak a gördeszkáján hajtott át egy autós. A férfi gyakran viselkedett alkoholos befolyás alatt agresszívan: előfordult, hogy üvegeket dobált a HÉV aluljáróban vagy félrelökött járókelőket.

Habár az orvosok eltiltották a szeszes ital fogyasztástól, elmondása szerint a tragikus kimenetelű eset előtti napon masszívan elkezdett töményezni, így ünnepelte, hogy kiengedték a pszichiátriáról. A gyilkosságról is csak bizonyos képek vannak meg neki, például mikor megpróbált bemászni a villamos alá, megkísérelte rábeszélni a villamosvezetőt, hogy tolasson, vagy amikor bilincsben áll.

A férfi korábbi vallomásában elmondta, ha iszik, rendőrnek képzeli magát, felerősödik az igazságérzete. Úgy véli, azért lökhette az idős nőt a villamos elé, mert ő a várakozó utasok elé állhatott, és ez idegesítette.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
na ja...most jön a szerecsenmosdatás... gumiszoba, oszt jónapot.

már csak a néni emlékére való tekintettel sem kellene ilyen módon közölni a vallomását.. "azt hiszi, hogy tolakodhatott, meg lehet hogy ez dühítette".. nemááá...minden feltételes módban...kakukk részeg volt...

...talán...egyszer... ha.. ...megöregszik, akkor kiengedik...esetleg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
okina48
@papa.49: Hajléktalan,magyar! Kell ennél hátrányosabb helyzet?Erre nincs kapacitása az eü.-nek.Azt hiszem,jobb is ha nem tudjuk hány ellátatlan szerecsétlen elmebeteg szaladgál köztünk,mióta szétverték a pszichiátriai ellátórendszert!
papa.49
@okina48: De van elképzelésem mindjárt ott a parlamentben 200 fő elmebeteg, meg a slepp))))))))
dömdödöm
A rendőrnek nincsen igazságérzete . Hivatástudata van ami vagy túlkapja vagy nem .
okina48
@dömdödöm: Miért kellene,hogy igazságérzete legyen egy rendőrnek?A törvényeket kell nekik betartatni,nem az igazságot keresni!Azt meg mindenki tudja,hogy a kettő köszönőviszonyban sincs egymással!
wagabund
csak szólok, hogy ez az ember úgy szopatja a piszológusokat, ahogy akarja..
példa rá, hogy kiengedték..a piszológus meg megmagyarázza a megmagyarázhatatlant...

kérdés, hogy a bíró mennyire rutinos emberismerő...túl az iratokban található sok süket dumán..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.