Arra mérget vehet, hogy ha magáncsődbe menekül, 5-7 éven át egy kirendelt kormánytisztviselő fogja adagolni a parizert önnek és családjának, eladja a tévét, a kocsit, és a család minden mozdulatát, pénzmozgását folyamatosan felügyelni fogja. Már amit engedélyez, mert mindenben ő lesz a főnök. Mindenről nyilvántartást vezet majd, ön pedig szorgalmasan jelenti neki, mit venne a gyereknek, ki mennyi pénzt hozott haza az elmúlt hónapokban. Még a nagymamáról is be kell számolnia a felügyelő felé, ha önnel lakik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@eszegfu: Ebben a formában amit eddig megtudtunk erről a kdnp. ,,agymenésről,, totziher hogy nem fog működni...
Szerintem nem is cél hogy működjön, ez csupán ,,pótcselekvés,, a ,,névpárt,, néhány prominense részéről...
Egyetlen dolog kellene a magyar családoknak, a magyar embereknek, MUNKAHELY AHOL ANNYIT TUDSZ KERESNI HOGY NYUGODTAN MEGÉLJÉL, ELTUDD TARTANI A CSALÁDOD, NEM A HAGYMÁZOS, FANTAZMAGÓRIÁK HIÁNYOZNAK, HANEM A BIZTOS MUNKAHELY ÉS A BIZTOS JÖVEDELEM!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Ennek a fantom pártnak megint elmentek otthonról. Egyáltalán nincsenek tisztában a mindennapok valóságával, a megélhetés költségeivel, csak böfögnek bele a nagy világba. Több kárt okoznak ezzel az agymenéssel, mint azt elsőre olvasná az ember. Egyáltalán nem az adóst akarják megvédeni, hanem a bankokat.
Nyugodtan kijelenthető, hazánk legkártékonyabb képződménye a KDNP!
eszegfu
@papa.49: 20:53 Én is a munkahelyek meglétét látom a legfontosabbnak! Ha van biztos keresetük a családoknak, akkor nem lenne szükség sem "szociális hálóra", sem a magáncsőd intézményére, sőt az állami vagyonkezelőnek sem kellene foglalkozni a hitelüket fizetni nem tudók lakásának megvételével és még sorolhatnám, amelyek ugye sok-sok pénzbe kerülnek az államnak (vagyis nekünk). Ezek helyett kellene termelő üzemeket létesiteni, annál is inkább, mivel előszeretettel szorgalmazza a kormány a szakmunkás képzést...az itt végzettekkel ujabb gond: hova mennek el dolgozni?
papa.49
@eszegfu: Nem akarnak ezek (fütyiszek) semmit mert ugye minden pénzbe kerül és ők nagyon szeretik a suskát a saját zsebükben tudni, csak a LEPÉNYLESŐJÜKET SZELLŐZTETIK, ezekkel az elképzelésükkel, meg a híveket próbálják egyben tartani, mert így lehet mondani ,,mi mindent megpróbáltunk, hogy segítsünk,, csak az a baj nem ez lenne a segítség, hanem amit az előbb leírtunk ,,BIZTOS MUNKAHELY, BIZTOS, ELEGENDŐ JÖVEDELEM,, ebben a tervben csak PONT ERRŐL NINCS SZÓ!!!
eszegfu
@papa.49: Nem tudok hozzátenni semmit sem, igazad van.
papa.49
@eszegfu: Akkor ezt megbeszéltük, további szép napot neked...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.