A bankok elszámoltatása komoly siker – kommentálta a Fidesz-frakció a bankszövetség szerdai tájékoztatását, amely szerint az elszámolás és a forintosítás után az átlagos devizahiteleseknek 20 százalékkal csökkent a törlesztőrészletük.

A Magyar Bankszövetség tájékoztatása és az eddig nyilvánosságra került adatok alapján a devizaalapú hitellel rendelkező családok többségének a forintosítás miatt megszűnt az árfolyamkockázata, gyakorlatilag minden devizahitelesnek ez év januárjához képest csökkent a tartozása, és a devizahitelesek több mint négyötödének egyértelműen csökkent a törlesztőrészlete – írta az MTI-nek küldött közleményében a Fidesz-frakció.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Egyszerűbb lett volna nem bedünteni a forintot nem? Meg normálisan kormányozni. Aztán akkor nem szoja be senki a [email protected] ellenére a fidesz az első 100 napján belül 3x is bedöntötte a forintot.
justhpeter
Továbbra is megszavaztatnak mindent ami a bankoknak pénzbe kerül. Gondolom a bankok hitelezési hajlandóságán is lelkendezni fognak. Tiszta marhacsorda.
Bercifiu
Az egész cirkusz egy kacsa. Bankmentés volt, nem hiteles mentés.
stirliitz
@Bercifiu: És ugyanezen elv mentén ugye a bankok fizették a banki különadót nem a lakosság.
Hmm; szerintem a bankok röhögnek a markukba, amikor ilyen hülyeséget kommunikál a kormányzat.
Bercifiu
@stirliitz: A banki különadót is mi fizettük.
stirliitz
@Bercifiu: Háááááááááát ez az! A fidesz lelkendezik, közben tökéletesen tudatában van az általa kialakított helyzetnek. Ez nagyon aljas, álszent mentalitás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.