A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint a magyar nemzeti parkokat ki kell szabadítani a Fidesz jövőfelélő politikájának szorításából.

Szabó Rebeka, az ellenzéki párt elnökségi tagja vasárnap, az európai nemzeti parkok napján az MTI-hez eljuttatott közleményében arra hívta fel a figyelmet, hogy a természeti örökség nem lehet a politikai zsákmányszerzés martaléka.

A PM-es politikus szerint a jövőfelélő politika ellen már a Fidesz lelkiismeretes kisebbsége is lázadozni próbál.

Szabó Rebeka értékelése szerint Magyarország az Orbán-kormány alatt a természetvédelemben legrosszabbul teljesítő európai állammá vált, ahol az értékőrzés helyett csupán a pusztítás fékezésére van reális esély. 2010 óta kevesebb mint a felére csökkent a tíz magyarországi nemzeti park pénzügyi támogatása – mutatott rá.

Az első európai nemzeti parkok 1909. május 24-én alakultak meg, méghozzá egyszerre kilenc Svédországban – emlékeztetett a PM közleménye.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
én csakaszondom hogy a lelkiismeret-a becsület,gerincesség,tisztesség etc.- és a fideszes kitétel erősen ütik egymást.már az is gusztustalan ha egy lapon vannak említve nemhogy egy kontextusban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Szépen csendben ki kell gazdálkodni, amit látványosan elszórnak látszatintézkedésekre.
kakaósbögre
én csakaszondom hogy a lelkiismeret-a becsület,gerincesség,tisztesség etc.- és a fideszes kitétel erősen ütik egymást.már az is gusztustalan ha egy lapon vannak említve nemhogy egy kontextusban.
Toby
Kit érdekel holmi nemzeti park, az a lényeg., hogy orbán győző zavartalanul tőzegkitermelhet természetvédelmi területen - egyedüliként ! Remélem a helyiek már felvásárolták az összes vadászpuskát Nagykanizsán !
oszt' jó napot !
justhpeter
"már a Fidesz lelkiismeretes kisebbsége is lázadozni próbál"
De jó hír ! De komolyan. Melyik az a lelkiismeretes kisebbség, amelyik a parlamentbe jutás előtt Felcsúton nyalakodott Orbánnal ? Mert ezekben lelkiismeretet keresni naplopó tevékenység. Az a kisebbség, aki meg messze van a parlamenttől meg nem rúg labdába.
A fideSS hívek többsége olyan sötét mint a belsőzsebem, a fideSS értelmiség meg kussol. Gerinccel rendelkező jobboldaliak kollektíven át lettek lökve a partvonalon túlra.
Desischado
Lelkiismeretes fideszesek? Ugye, ez vicc akart lenni? Akinek valóban volt lelkiismerete, az ezer éve kiszállt a fideszből! Pl. Ángyán József, Hadházy Ákos!
mate03
@Desischado: Helyettem is írtál! Köszönöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.