Feljelentették érte, de a Fidesz pártigazgatója cáfolta, hogy Szabad Európa Csapat néven toboroztak volna gimnazistákból álló akciócsoportot azért, hogy illegálisan gyűjtsenek adatot – közölte az Index.

Kubatov Gábor válaszlevelében arról tájékoztatta a hatóságot, hogy nincs tudomása az ún. Szabad Európa Csapat létezéséről. A pártigazgató állítása szerint ilyen elnevezéssel nem működik szervezet a Fidesz keretében

- írta a Nemzeti Adatvédelmi Hatóság elnöke a szervezetnél feljelentést tevő szocialista képviselőnek.

Ehhez képest a lap megtalálta a fenti videót Kubatov Gábor Youtube-csatornáján, amelynek címe: "Találkozás a Szabad Európa Csapattal". A 2010-ben feltöltött felvételen az látható, ahogy a fideszes politikus fiataloknak azt magyarázza, "az MSZP érdek, a Fidesz érték alapon szerveződik" és hogy a jobboldaliság leírható három szóval: "agy, szív, gerinc".

Az újság megkereste Kubatovot, hogy mi a magyarázat a felvétel címe és az adatvédelmi hatóságnak elmondottak közti ellentétre, de még nem kaptak választ.

BÓNUSZ: Kollégánk kiszúrta, hogy a videón az az exfideszes ifi – Veress Áron – is látható 1 perc 24 másodperctől, aki pár hónapja hamis pénzzel bukott a Keleti Pályaudvarnál.

Veress Áron a videón:

Kubatov olyan videóval cáfolta magát, amin a hamis pénzzel bukó exfideszes ifi is szerepel

És pár év múlva:

Kubatov olyan videóval cáfolta magát, amin a hamis pénzzel bukó exfideszes ifi is szerepel

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@bencemacska: Ne érezd annak, mert akkor máris győztek ! Nagyon, de nagyon hiányolom az un. "ellenzék" karakán, tökös fellépését, az Mszp csendben van, az Lmp néha bedob valamit, a Dk-is, meg a többi is, a Jobbiktól meg nem várok semmilyen tökös kiállást.

Az igazi civilek mi vagyunk és nem a közpénzen táplált talpnyalók bandája !

Ne add fel, jelenleg a küzdés legjob terepe a net, aztán - szerintem - eljöhet még a falfirkák ideje, a "röpcédulák" ideje és tovább is van, de az már moderálható lenne !
Én a végsőkig elmennék, ha úgy adódik, ugyanis velem már nem sok mindent tudnának kezdeni, ezért nem is félek tőlük, de ott ütöm vágom ezt a tetves gengszter-rendszert, ahol és amikor lehet !
"Még egyszer mondom" : orbánc - a geci! - teljes biztonságban érezheti magát és rendszerét az un. "ellenzék" alkalmatlan töketlenségei miatt !
Te ne add fel - én sem adom fel és még úgy sejtem, hogy vagyunk páran ! Amennyiben 2018-ban is marad a maffiacsürhe, akor jön el a "Murphy háborújának" ideje ( nem tudom, anno láttad-e a flmet - egyszemélyes küzdelem egy náci tengeralattjáró ellen Dél-Amerikában )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fütyi
A fényképet, ha jól megnézitek és elemezni próbáljátok az arc karaktert rájöttök egy és másra. Az első benyomás, az hogy ez a Veres Áron egy koraszülött, az inkubátorból kiesett a távoli semmibe néző , réveteg tekintetű debi. Ez az embertípus, akit beállítanak, fejét 10 fokos szögbe döntik és az mondják Neki, hogy így kell maradni 24- 36 vagy 48 óráig. Ő úgy marad. Buta mint a f... , de ez kell a Kubatov kommiszárnak. Erre épül az új fidesz alsóház.
Senara
A fránya internet , megint bizonyítékot szolgáltatott arra , hazudozáshoz jó memória kell . A pénzhamisító kedvenc játéka , hideg - meleg - meleg - meleg ! :-))
bencemacska
@Senara: ma, 11:12

Így van, hazudni mindig nehezebb, mint igazat mondani, az nem terheli meg a memóriát!
Lám OV-nak sem sikerül mindig ugyanazt hazudni, vagy ő nem is bíbelődik ilyen pitiáner dolgokkal???
Senara
@bencemacska: Valóban , lassan már naponta cáfolják saját magukat , vagy ... nem úgy értette .
Fradigege
Nem fejezte be a felsőfokú tanulmányait. Sima fapados érettségivel és autószerelő gumis tapasztalattal bekönyökölt a Fradi elnöki székébe. Mi a g.ci ez?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.