Összesen 878 esetben indult büntetőeljárás nemzeti dohányboltban elkövetett bűncselekmény miatt 2013. július 1. és 2015. május 11. között, ezek közül öt járt testi, egy életveszélyes sérüléssel, és egy halálos kimenetelű volt – írta Pintér Sándor belügyminiszter Varju László független képviselő írásbeli kérdésére válaszul.

A tárcavezető a parlamenti honlapon elérhető válaszában közölte azt is, hogy a két legsúlyosabb bűncselekmény elkövetőit a rendőrség már elfogta, velük szemben a büntetőeljárás megindult.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"Pintér Sándor hivatalba lépése óta rend van"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
keresztapa
Ez nagyon kevés! Szóra sem érdemes ez elenyésző!
Anna Mária
Gondosan le kellene fóliázni a kormányt.
KERKA
Majdnem két év, az 730 nap, azalatt 878 bűncselekmény, elnagyolva a számítást tehát naponta követnek el egy rablást a trafikok ellen.
Még mennyi erőszak, vagy emberélet legyen áldozatul?.
mennyi lenne elég ahhoz, hogy a kormány belássa: tévedett. De nem fogják belátni, mert szemükön a szürke fólia, és a haveri kör érdekeit védeni kell.
Levendula
"Pintér Sándor hivatalba lépése óta rend van"
Dr plágium
" közölte azt is, hogy a két legsúlyosabb bűncselekmény elkövetőit a rendőrség már elfogta, velük szemben a büntetőeljárás megindult." Aha és ettől feltámad az fiatal lány? Visszakapja Őt a családja?
Anna Mária
Szerintem a kormányt az ilyen Pintér-féle dumákért tényleg be kellene csukni egy lefóliázott helyiségbe néhány nagy zsák pénzzel.
papa.49
Az ,,agyhalott törvény,, előtt 20 év alatt volt ennyi rablás!!!
keresztapa
@papa.49: Azt elfelejtetted, hogy akkor az országban törvényes rendvolt, most viszont törvénnyel védett szabad lopás van és nem bűntett, csak szabálysértés 50 ezer Ft értékig nem rablás, nem lopás, csak eltulajdonítás, esetleg kölcsön vétel, egy kis életelvétellel.
papa.49
Most jobb hogy a bűnözőknek még több ,,joguk van bűnözni,, NEM HINNÉM, igaz az olajbáró elég magas polcon ücsörög, és a viselt dolgai is titkosak még vagy 75 évig, vagy a bukásukig!!!
Toby
De csak azért ennyi a trafikok sérelmére elkövetett bcs.-k száma, mert "nemzetiek" !
Meg a rablók is azok !
Így aztán semmi oka keményen beavatkozni pintérKÉM csapatának, mert micsoda dolog lenne "nemzetiek" ellen eljárni !
Az a gond, hogy a mutyi is "nemzeti" meg a közpénzlopás is !
justhpeter
Ez után az adat után lehet a kormányt és Pinocsetet komolyan venni ?
vitriol
A kárvallottak pereljék az államot, vagy azt a kormánytagot, aki kitalálta a fóliázást! Persze a trafik-mutyi haszonélvezői ezt nem tehetik, ők továbbra is hálálkodjanak a kormánynak és viseljék a károkat!
brutus
Megegyszer, hogy mindenki ertse: REND VAN !!! VAZZE !!!
vadsanca
Ilyenkor hol a munkavédelem!? Egy személy egy munkahelyen egyedül nem dolgozhat!!!
Ki hív segítséget ha pl. csak rosszul van az illető? Más munkaterületen ezt nem engedélyezik! Itt miért? Talán csókosok vannak?
Desischado
Mert a haverokat ki kellett stafírozni, ezért kellett meghalnia egy fiatal lánynak, és ezért kellett több ezer embert megfosztani a megélhetésétől! De jól elintézte sanyaolajszőke bá, és ezzel rendben is van a dolog?! Hogy rogyna rájuk a mennyezet!
mate03
@keresztapa: Régi mondás de igaz!Kicsit nemérdemes lopni,azért börtön jár!Milliárdokat érdemes,mert ha ügyes vagy kimented a pénzt mielőtt lebuknál! Kapsz két évet,utána élsz mint marci Hevesen!
kukac50
Bűncselekmény volt már az is ahogy szétosztották a trafikokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.